caixa popular

Milestone Logistics s'alia amb Transmab per a ampliar serveis de transport i magatzematge en el nord

Milestone Logistics s'alia amb Transmab per a ampliar serveis de transport i magatzematge en el nord
16/05/2017 -

L’empresa valenciana de solucions integrals de transport internacional, Milestone Logistics, ha signat una aliança amb l’operador logístic Transmab pel qual amplificarà els seus serveis de transport i magatzematge en la zona nord de la península.

El magatzem polivalent està situat en el quilòmetre 5 de l’Autovia Palència-Valladolid en la localitat palentina de Villamuriel de Cerrato i disposa de 5.000 metres quadrats. A més, compta amb una àmplia zona per a la realització d’operacions de valor afegit i un sistema de qualitat orientat a l’excel·lència que integra tots els seus processos per a oferir el millor servei.

L’operador està avalat amb el registre sanitari necessari per a mercaderies d’alimentació i auxiliars, així com el seu transport. Al costat d’aquesta especialització, el magatzem està dotat amb un sistema de control de plagues i un eficaç control de la traçabilitat, que li permet col·laborar amb els fabricants més rellevants de Castella i Lleó.

Per la seua proximitat, compta amb una alta experiència en sectors com l’automoció, el sector industrial i l’alimentació, i treballa tant amb productes acabats, com amb matèries primeres o productes auxiliars.

Transport alimentari amb experiència

Amb aquesta aliança, segons explica el Director General de Milestone Logistics, Santiago Fernández, “obrim la nostra carta de serveis cap al transport i el magatzematge especialitzat, ampliant la nostra capacitat a un ampli ventall de companyies a nivell nacional”.
A més, subratlla Fernández, “no partim de zero, sinó que amb aquesta aliança, oferim serveis de qualitat avalats amb l’experiència en aquest sector de més de 20 anys de Transmab, la qual cosa va a repercutir directament en els nostres clients”.


Més notícies

0 comentaris

Encara ho tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

2 × 2 =

viva gym canovas
exposicion caps tallats
25n Foios