caixa popular

Milestone lidera una aliança amb quatre empreses per a oferir serveis plens en la cadena de subministrament

El grup, que compta amb una facturació agregada de 17,5 milions d’euros i un total de 112 empleats

Milestone lidera una aliança amb quatre empreses per a oferir serveis plens en la cadena de subministrament
05/06/2017 -

L’empresa valenciana Milestone Logistics ha liderat la creació de l’aliança logística 360, integrada al costat de quatre companyies més, que oferirà serveis plens en tota la cadena de subministrament. En concret, el grup format per les companyies Milestone Logistics, Gesprolog, Aza Logistics, Alfipack, i Mulem, prestarà serveis de consultoria logística, transport internacional, logística de magatzem i solucions d’embalatge de forma col·laborativa.

L’aliança, que ofereix els seus serveis a través de la nova web, compta amb una facturació agregada de 17,5 milions d’euros i un total de 112 empleats. El seu objectiu és la prestació de serveis logístics de forma col·laborativa entre les companyies integrants amb total transparència entre elles.

Es tracta de la primera aliança logística col·laborativa que implica a les diferents fases de Supply Chain com a envàs i embalatge, emmagatzematge, transport internacional i consultoria logística.

El grup aporta l’avantatge competitiu del Know how i especialització dels quatre serveis que oferirà amb un únic interlocutor. A més, l’aliança compta amb un alt grau d’innovació dins de cadascun dels sectors.

 

Especialització en cada baula

En consultoria logística, l’objectiu de l’aliança 360 és actuar sobre els processos clau dels negocis logístics per a eliminar els sobrecostos i ajudar a les companyies a crear organitzacions més eficients i sostenibles. Des d’este servei, s’aconsegueix la racionalització de processos logístics i productius.

Per al transport Internacional, compta amb l’experiència de més de 25 anys en el sector, al costat de la incorporació de noves tecnologies. Este portat a incorporar un sistema ERP que està connectat amb els principals ports, navilieres i aeroports, així com els sistemes de duanes.

Respecte als serveis de logística de magatzem, gestionarà la logística externalitzada i realitzarà, des de la recepció de la mercaderia, la seua identificació i control d’emmagatzematge, fins a serveis de valor afegit.

En solucions d’embalatge, l’aliança logística col·laborativa 360 utilitzarà un embalatge multi material, depenent de les particularitats de cada client, i adaptat a cadascuna de les seues cadenes de subministrament. A més d’utilitzar les últimes tecnologies 2 i 3D i eines de previsualització i prototipado, ajustades amb programes JIT i Kanban.

Per al portaveu de l’Aliança 360 i Director General de Milestone Logistics, Santiago Fernández “en un mercat molt competitiu com la logística, esta aliança és una manera d’arribar a clients, més que per preu, per especialització en cadascun dels serveis que ofereixen i per la manera d’operar”.

“La raó de ser d’esta aliança logística i la base de la mateixa és la col·laboració i total transparència entre les companyies que la formen. A més compta amb el valor afegit d’actuar sense diversos proveïdors per a resoldre l’enviament d’un paquet o una càrrega a una destinació, ja que nosaltres comptem amb tots els passos per a solucionar este problema”, subratlla Fernández.

 

Aliança Logística 360

L’aliança logística 360 està liderada per Milestone Logistics i integrada al costat de quatre empreses més –Gesprolog, Aza Logistics, Alfilpack i Mulem-. El seu objectiu és oferir un servei logístic ple que abasta gran part de la cadena de subministrament i en el qual estan integrats serveis de consultoria logística, transport internacional, logística de magatzem i solucions d’embalatge a través d’un únic interlocutor.

Milestone Logistics va ser creada l’any 2013 per professionals amb més de 25 anys d’experiència en el món de la logística i el transport. La seua seu principal es troba en la ciutat de València encara que disposa de presència en els principals ports i aeroports del país. Ofereix serveis de transport i solucions logístiques. Va culminar l’any 2016 amb una facturació de 5,3 milions d’euros.

En l’actualitat, compte a més amb oficines físiques a Madrid i Palencia i és l’única companyia nacional que pertany a l’associació Carregue Connections que el seu objectiu és proporcionar accés a una xarxa internacional d’agents que exerceixen una activitat professional, segura i escrupolosa en l’àmbit mundial.


xs puzol

mostra viva 2018

Més notícies

0 comentaris

Encara ho tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

tres × 2 =

Paiporta
exposicion caps tallats
Tardor
cultura als barris