Milagritos, la zebra rescatada pels seus cuidadors en el Bioparc

Milagritos, la zebra rescatada pels seus cuidadors en el Bioparc
21/09/2018 -

El poltre de zebra rescatada pels seus cuidadors en Bioparc de morir ofegada després de caure a l’aigua només nàixer a principis d’aquest mes es dirà Milagritos, segons ha informat aquest divendres el parc en un comunicat.

El poltre de zebra, uns minuts després de nàixer, va caure accidentalment a la ria, però “en segons els cuidadors del parc amb una ràpida i precisa actuació van salvar a la cria i la van lliurar a una preocupada mare que també va acudir en la seua ajuda i posteriorment la va cuidar i va llepar per a tranquil·litzar-la”.

Llavors es va començar a parlar de “miracle” i moltes persones en els seus comentaris van suggerir cridar-la Milagritos, així que els seus cuidadors han mantingut aquest nom per a ella.

Nombroses persones van gravar aqueix “emocionant moment” i també Bioparc va disposar d’imatges que, després de ser compartides en xarxes socials, han fet la volta al món.

Tant els mitjans de comunicació nacionals, premsa, ràdio i televisió, com a agències de notícies, es van fer ressò d’aquesta “bona notícia” i es va convertir en viral gràcies al públic de les zones més diverses.

Així, es va arreplegar en països europeus com Itàlia, en ‘la Repubblica; o a Regne Unit el Daily Mirror, El Evening Standard o el Daily Mail Online. En portals relacionats amb el món animal com Zooborns, o a l’altre costat del toll a Llatinoamèrica en el Comerç, teleamazonas o ràdio Mitre cent ràdios. En portals internacionals com Sputnitz o Right this minute. Fins a l’ambaixada d’Espanya a Japó en un tuit es feia ressò de la notícia.

Els visitants de Bioparc poden veure com la cria mama a demanda, corre, juga, i segueix a la mare, La Xiqueta, per tot el recinte característic del parc, on conviu amb altres espècies com a rinoceronts, estruços i diferents aus. És “molt vivaç i curiosa” i també s’acosta a conéixer a la seua germana Bani que va nàixer el passat mes de juliol i gaudeix de la companyia de la resta de la seua rajada, segons les mateixes fonts.

Més informació

0 comentaris

Encara ho tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

1 × tres =

sagunt a escena 2019
turismo salou