25n
25N
25N

Michel Montaner és elegit alcalde de Xirivella

El PSPV-PSOE de Xirivella signa amb Podem el pacte de la concòrdia per a la formació del nou govern

Michel Montaner és elegit alcalde de Xirivella
16/06/2019 -

L’Ajuntament de Xirivella ha elegit a Michel Montaner com a alcalde de Xirivella gràcies als vots del grup socialista, Podem i Compromís. El grup de Ciutadans s’ha abstingut i no presenta candidatura mentre que el partit popular ha votat al seu propi candidat.

En un saló de Plens ple a vessar els regidors i regidors han anat prenent possessió de la seua nova condició i, i després d’això, s’ha procedit en votació secreta a l’elecció de l’alcalde. Michel Montaner ha sigut investit amb els vots del grup socialista, Podem i Compromís.Ciutadans s’ha abstingut i el PP ha votat al seu cap de llista.

A continuació ha pres la paraula Karin Jansen, representant de Podem, grup que forma govern amb el partit socialista, i s’ha compromés a “seguir la senda iniciada 4 anys arrere i treballar per una Xirivella inclusiva, verda i violeta, amb major qualitat de vida i un govern obert que cuide i escolte a la seua gent”. Seguidament, han intervingut la resta de formacions per a explicar les línies fonamentals en la qual basaran la seua labor d’oposició.

Per a finalitzar, el ja alcalde, Michel Montaner, ha explicat els aspectes més importants del que serà el govern 2019-2023 en el qual destaca una aposta decidida pel medi ambient, per l’educació, per la sostenibilitat i per una Xirivella compromesa amb un futur millor per a tots. Montaner ha tornat a tendir-li la mà a Compromís perquè reconsidere la seua postura i forme part del govern. L’alcalde ha finalitzat desitjant que l’esperit de la Concòrdia que subjau a l’acord de govern s’estenga a tota la Corporació perquè tots junts siguen capaces de buscar els que els uneix i treballar braç a braç per Xirivella.

Més informació

0 comentaris

Encara ho tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

2 × 2 =

museo etnologia
museo etnologia
ficcions 2019-2020