25n
25N
25N

Metrovalencia i el TRAM reforçaran el seu servei per a facilitar la mobilitat dels estudiants que acudisquen a les PAU

Metrovalencia i el TRAM reforçaran el seu servei per a facilitar la mobilitat dels estudiants que acudisquen a les PAU
05/06/2021 -

La Generalitat reforçarà el servei de Metrovalencia i TRAM d’Alacant la setmana vinent per a facilitar la mobilitat dels estudiants que acudisquen els dies 8, 9 i 10 de juny als diferents edificis acadèmics on es realitzaran les Proves d’Accés a la Universitat (PAU).

A València, la Línia 4 (Mas del Rosari-Doctor Lluch) de Metrovalencia posarà unitats de tramvia de reforç a les hores d’inici i finalització de les proves, a fi d’agilitar els nombrosos desplaçaments previstos cap als campus de Burjassot, Tarongers i Vera, tres de les zones on més estudiants es concentraran per a realitzar els exàmens en la convocatòria de juny.

A més, Metrovalencia posarà en circulació tramvies a doble composició per a augmentar la capacitat de les unitats i dotar de major espai a les persones usuàries que opten pel transport públic per a acudir a realitzar les proves, ha indicat la Generalitat en un comunicat.

Per part seua, a Alacant, la Línia 2 (Estels-Sant Vicent del Raspeig) del TRAM d’Alacant serà l’encarregada de facilitar la mobilitat fins al campus de Sant Vicent del Raspeig de la Universitat d’Alacant als estudiants que vagen a presentar-se a les PAU. Els tramvies en circulació aniran en composició doble.

Així mateix, des de Ferrocarrils de la Generalitat Valenciana (FGV) es reforçarà la presència d’Auxiliars COVID-19 a Alacant i València en les estacions i parades pròximes als punts on està previst que es realitzen les proves, coincidint amb l’horari d’entrada i d’eixida dels estudiants.

Aquests reforços que FGV posarà en marxa en Metrovalencia i TRAM d’Alacant formen part del dispositiu organitzat per la Generalitat perquè les Proves d’Accés a la Universitat es desenvolupen de manera “segura i eficaç” en el context de pandèmia provocada per la COVID-19.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

quinze − un =