25n
25N
25N

Metrovalencia reforça els seus serveis per al partit de Champions entre el València i el Lille

Metrovalencia reforça els seus serveis per al partit de Champions entre el València i el Lille
04/11/2019 -

La Generalitat facilitarà aquest dimarts la mobilitat per a totes aquelles persones que es vulguen desplaçar des de Mestalla després de presenciar el partit de la Champions League entre el València CF i el Lille francés, amb un reforç de serveis en les línies de Metrovalencia.

La trobada es disputa a Mestalla a les 21.00 hores, per la qual cosa Metrovalencia reforçarà els seus serveis en les línies L1, L2, L3, L4, L5 i L7 amb la incorporació de metros i tramvies addicionals després de la finalització del partit, segons ha informat la Generalitat valenciana en un comunicat.

Des de l’estació d’Aragó, la més pròxima a l’estadi, hi haurà metro de la Línia 5 a les 23.05 hores cap a Marítim-Serradora i a les 23.14 hores en direcció a Aeroport, amb possibilitat d’enllaçar amb la L1 i L2 en Ángel Guimerà. En la mateixa estació, però en Línia 7, hi haurà un tren a les 23.08 hores cap a Torrent Avinguda.

Des de l’estació de Facultats hi haurà serveis a les 23.14 hores cap a Rafelbunyol i a les 23.12 hores cap a Aeroport, amb possibilitat d’enllaçar amb la L1 i L2 en Àngel Guimerà.

Els transbords en l’estació d’Àngel Guimerà possibilitaran els desplaçaments en la Línia 1 a les 23.24 hores fins a Seminari. En la Línia 2, des de la mateixa estació, eixirà un tren a les 23.24 hores en direcció Torrent Avinguda i a les 23.26 hores amb destinació Paterna.

Respecte al tramvia, l’afició podrà desplaçar-se des de la parada de Benimaclet fins a la de Doctor Lluch mitjançant la unitat que té previst eixir a les 23.15 hores.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

deu + catorze =

Informacion coronavirus
Informacion coronavirus