25n
25N
25N

Metrovalencia millora la cobertura telefònica 4G en els trams subterranis de la xarxa

Metrovalencia millora la cobertura telefònica 4G en els trams subterranis de la xarxa
06/11/2017 -

Metrovalencia millora la cobertura telefònica 4G en els trams subterranis de la xarxa03/11/2017
La xarxa de Metrovalencia ha ampliat i millorat el seu servei de cobertura de telefonia 4G en el conjunt dels seus trams subterranis, gràcies als treballs realitzats per les companyies telefòniques Movistar, Vodafone i Orange. Amb aquestes actualitzacions empreses en els últims mesos s’ha millorat la disponibilitat del servei telefònic en els més de 26 quilòmetres de túnel i 35 estacions de les diferents línies de metro de València i la seua àrea metropolitana.

Els treballs realitzats han permés que Vodafone dispose de cobertura 4G en tots els trams subterranis i Movistar oferisca 2G i 4G en tot el túnel, mancant completar la instal·lació en l’estació Bailén que s’adaptarà en les pròximes setmanes.

Per part d’Orange s’ofereix aquesta disponibilitat en tots els trams subterranis a excepció de Benimamet, Els Carolinas-Fira, Alboraia-Peris Aragó, Alboraia-Palmaret i Torrent Avinguda que estan en fase de projecte.

L’actualització de la infraestructura de xarxes subterrànies en les 35 estacions de Metrovalencia ha sigut possible gràcies als treballs efectuats per aquestes tres empreses de telefonia mòbil, amb l’objectiu de completar la cobertura 4G en els trams subterranis. D’aquesta manera es poden utilitzar els serveis de veu en el metre i també els de navegació per internet amb una experiència d’ús de bona qualitat. Amb la cobertura 4G es millora la velocitat de descàrrega i connectivitat respecte a la cobertura 3G.

Amb aquesta ampliació Metrovalencia, que compta amb més de 60 milions de viatgers anuals, se situa l’altura d’altres metres espanyols com Madrid, Barcelona, Bilbao o Màlaga que han anat adaptant les seues instal·lacions per a millorar les possibilitats de connectivitat dels seus usuaris.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

un × 1 =

Informacion coronavirus
escalante
escalante
Informacion coronavirus
el puig