25n
25N
25N

Metrovalencia amplia el servei de nit per a la Gran Nit de Juliol

Metrovalencia amplia el servei de nit per a la Gran Nit de Juliol
19/07/2018 -

Metrovalencia ampliarà el dissabte, dia 21 de juliol, el seu servei fins a les 3 hores en les línies de metro i fins a les 2 hores en el tramvia, amb la finalitat de facilitar l’accés als diferents actes programats amb motiu de la celebració de la Gran Nit de Juliol de la Gran Fira de València.

La prolongació del servei del metro inclou a les destinacions d’Aeroport, Seminari, Paterna i Torrent Avinguda. A més, hi haurà un servei a última hora cap a Rafelbunyol, Llíria, Bétera i Riba-roja de Túria.

En el cas del tramvia es perllonga el servei fins a aproximadament les dues de la matinada del diumenge, partint de les parades properes a la platja. Les destinacions seran Vicente Andrés Estellés i Marítim Serreria.

Com a part de la programació de la Gran Fira de València, la Gran Nit té previstes actuacions i espectacles per a totes les edats, com a música infantil, contacontes, concerts per a majors, monòlegs, màgia, teatre familiar, etcètera.

A més, cinc museus de la ciutat romandran oberts de 20 hores a mitjanit. Seran el de Ceràmica Gonzalo Martí, IVAM, Belles Arts, Centre del Carmen i L’Iber. En horari de 20 a 1 h estarà a la disposició del públic altres quatre, el d’Etnologia, Prehistòria, Fundació Bancaixa i el Muvim.

Finalment, de 20 a 2 hores, faran el propi el Museu del Corpus, La Llotja, Almudín, el d’Història, la Cripta de Sant Vicent Màrtir, Museu de la Ciutat i l’Almoina.

A més d’aquests serveis especials, Metrovalencia reforçarà la cobertura de personal per a atendre altres esdeveniments, com la Batalla de Flors del dia 29, acte amb el qual conclou la Gran Fira de València.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

3 × 2 =

escalante
Informacion coronavirus