25n
25N
25N

Metrovalencia acull en les estacions de Colón i Xàtiva trens en miniatura, els dibuixos del concurs infantil 'El teu metre al Nadal' i actuacions musicals

Metrovalencia acull en les estacions de Colón i Xàtiva trens en miniatura, els dibuixos del concurs infantil 'El teu metre al Nadal' i actuacions musicals
29/12/2016 -

Amb motiu de la celebració de les festes nadalenques, Metrovalencia ha organitzat una sèrie d’activitats gratuïtes i dirigides a tota la família en les estacions de Colón i Xàtiva, amb la finalitat d’aportar un valor afegit al servei de transport que ofereix de manera habitual.

La sala Lametro de l’estació de Colón de Metrovalencia acull una exposició de maquetes de trens a escala H0 (la més popular en el modelisme ferroviari) composta de trenta mòduls. La mostra té unes dimensions aproximades de 30 metres lineals, amb un recorregut en via doble en el qual circulen sis trens, tres per sentit, i en el qual estan presents les recreacions de les estacions de Massalsafar i El Cabanyal, així com una estació amb el seu procés constructiu a la vista.

Aquesta proposta està organitzada per la Federació d’Amics del Ferrocarril de la Comunitat Valenciana (FAF CV) i el Grup de Mòduls de Tren Miniatura de l’Associació Valenciana d’Amics del Ferrocarril (AVAF), la col·laboració de Ferrocarrils de la Generalitat Valenciana i patrocinat per l’empresa de material mòbil Stadler.

La sala roman oberta al públic des del passat 17 de desembre i fins al 8 de gener. L’horari és de dilluns a divendres, d’11 a 14 hores i de 17 a 20 hores, exceptuant els festius 26 de desembre i 6 de gener, que estarà tancada. A més, el 5 de gener no s’obrirà a la vesprada.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

cinc × un =

museo prehistoria