25n
25N
25N

Servei de metro nocturn per a gaudir de Halloween a València

Els usuaris de Metrovalencia podran utilitzar aquest servei fins a les 3 de la matinada

Servei de metro nocturn per a gaudir de Halloween a València
28/10/2019 -

Halloween ja és ací, i la ciutat de València es prepara per a gaudir de la nit més terrorífica de l’any amb multitud de plans. Per això, des de Metrovalencia oferiran un servei de metro per a Halloween. Així, els usuaris podran fer ús del metro nocturn i tramvia fins a les 3 de la matinada, gràcies a un centenar d’unitats que estaran en circulació.

Així, la nit del 31 d’octubre, la capital i la seua àrea metropolitana estaran connectades per a celebrar Halloween 2019 a València. I és que, gràcies a l’horari de metro nocturn de València, els divendres, dissabte i vespres de festius circulen trens amb una freqüència de pas entre 10 i 20 minuts pel centre de la ciutat, a partir de l’últim servei habitual abans de mitjanit, en aquells trams en direcció a Aeroport, Torrent, Torrent Avinguda i Marítim-Serradora.

En direcció a Alboraia, la freqüència de pas oscil·la entre 15 i 30 minuts. Cada 40 minuts, els trens circulen en direcció a les estacions de Seminari i Paterna i, cada 80 minuts, en direcció a Picassent, Bétera, Llíria, Riba-roja de Túria i Rafelbunyol.

Els últims passos pel centre de la ciutat de València, en l’estació d’Àngel Guimerà, on es poden realitzar transbords cap a diferents destinacions, es produeixen entre les 2.30 i les 3.00 hores.

En les línies tramviàries, els tramvies circulen amb intervals de pas de 40 minuts en totes les línies, mentre que en els trams Primado Reig-Dr. Lluch i Marítim-Grau Canyamelar la freqüència és de 20 minuts. En Línia 4 se circula entre Doctor Lluch i Vicent Andrés Estellés, excepte l’últim tramvia en servei que arriba fins a Mas del Rosari.

Els últims passos per la parada de Benimaclet cap a les diferents destinacions es produeixen entorn de les 2.30 hores.

Horari de metro de València per a Tots Sants

FGV acostarà el divendres 1 de novembre als seus usuaris de Metrovalencia als cementeris pròxims amb motiu de la celebració del Dia de Tots Sants, data en què milers de persones visiten aquests recintes per a honrar als seus familiars morts.

El metro i tramvia a València acosten als usuaris i usuàries als Llocs Sants de la capital del Túria (Cementeri General, del Cabanyal i de Benimaclet) i de Burjassot gràcies a les seues estacions i parades en Sant Isidre; La Carrasca, Serradora, La Cadena i Tarongers; Benimaclet i Vicente Zaragozá; i Andrés Estellés i TVV, respectivament.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

12 + catorze =

Informacion coronavirus
escalante
escalante
Informacion coronavirus