caixa popular

Mislata fomenta l'ús del valencià

La campanya ‘Mislata parla valencià’ es manté fins al 9 d’octubre

Mislata fomenta l'ús del valencià
19/09/2017 -

Un any més, Mislata aposta pel foment del valencià entre els ciutadans amb la segona edició de la campanya ‘Mes del valencià’. Sota l’eslògan ‘Mislata parla valencià’, escollit per la Regidoria de Promoció del Valencià de l’Ajuntament, aquesta extraordinària iniciativa començava el passat 4 de setembre, i continuarà fins al pròxim 9 d’octubre.

Durant tot aquest mes, els veïns d’aquesta localitat valenciana gaudiran de diferents actes culturals, com a exposicions, audiovisuals, campanyes informatives en els col·legis, un programa de voluntariat per a ensenyar valencià als castellanoparlants o una espectacular obra de teatre, gratuïta, de la mà d’Eugeni Alemany i Maria Juan.

Després de l’èxit de participació de l’anterior edició, el ‘Mes del valencià’ de Mislata torna, encara, amb més força. I és que aquesta iniciativa té com a objectiu la promoció de la nostra llengua i, per descomptat, el foment de l’ús del valencià en la nostra societat. A València Extra, t’informem de la programació de la campanya ‘Mislata parla valencià’.

Fins al 22 de setembre

Expo «Mislata parla Valencià». Casa de la Dona.

22 de setembre

22.30h, Teatre del Centre Cultural «No estem bé», espectacle d’Eugeni Alemany i Maria Juan. Entrada gratuïta. Recollida d’entrades a partir del 18 de setembre en la Casa de la Dona i en el Centre Cultural.

26 de setembre

«Dia europeu de les llengües». Repartiment d’un cartell de drets lingüístics i d’un vocabulari bàsic amb el lèxic de l’escola en valencià, castellà, anglés i francés als col·legis i als instituts de Mislata.

Del 2 al 6 d’octubre

Repartiment d’un cartell en valencià sobre la salut bucodental amb el lema “Si et raspalles les dents en valencià, millor somriuràs” acompanyat d’un raspall de dents amb el mateix lema que es repartirà als col·legis de Mislata.

9 d’octubre

Acte commemoratiu del Dia dels valencians i valencianes


Més notícies

0 comentaris

Encara ho tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

un × un =

viva gym canovas
exposicion caps tallats