25n
25N
25N

Més de 5.400 persones pugen a l'autobús de la platja durant el mes de juliol

Més de 5.400 persones pugen a l'autobús de la platja durant el mes de juliol
03/08/2016 -

Un total de 5.425 persones han pujat a l’autobús de la platja durant este passat mes de juliol. Una xifra que suposa un augment del 7% respecte a l’any anterior en el qual la mitjana va ser de 164 viatgers per dia.

L’actual equip de Govern va decidir ampliar este servici als caps de setmana i avançar al 15 de juny la seua posada en marxa, tal com reclamaven els usuaris. El resultat està sent fructífer perquè el diumenge és el dia amb més viatgers, sobrepassant les 200 persones de mitja.

Els caps de setmana el primer i últim servici requereix cotxes amb capacitat per a 100 persones davant de la gran afluència d’usuaris. A més, la gran quantitat de parades i la duració del trajecte, que no supera els 20 minuts, fan que no agafar el cotxe per a anar a la platja siga la millor opció.

L’alcaldessa en funcions, Núria Campos, ha subratllat “l’excel·lent acollida que té este servici gràcies també al seu atractiu preu, ja que el bitllet senzill es manté en 0,85 euros i hi ha bons de 10 viatges a 5,60 i a 2,55 en el cas de jubilats”

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

dos × cinc =