caixa popular

Més de 250 persones en el Sopar a la Fresca de Compromís per Paterna

Més de 250 persones en el Sopar a la Fresca de Compromís per Paterna
03/07/2017 -

La coalició valencianista omple la plaça del poble amb el seu tradicional sopar de “fi de curs” polític i que en aquesta ocasió han explicat com convidats el Senador Carles Mulet i el Diputat del Congrés Joan Baldoví, que té l’honor de ser el diputat millor valorat. La vetlada ha sigut amenitzada per Luis Gabarri i el seu fill “Els Gabarri” guitarristes flamencs paterners dels Grups de la Mercè i amb “El Cifu”, cantant rumber valencià.

paterna_compromis_cena2En el seu discurs, Carles Mulet ha destacat la seua labor en una institució, el Senat, que és utilitzada pel bipartidisme com una jubilació per als seus càrrecs mitjans convertint-ho “en un apalanque de dinosaures” i ha destacat la necessitat de reforçar la presència valencianista a Madrid perquè els valencians i valencianes deixen de ser ciutadans de tercera i reben un tracte just des de les institucions estatals. Per la seua banda Joan Baldoví ha destacat la necessitat de desallotjar del poder a la dreta corrupta de Mariano Rajoy i que es produïsca eixe canvi que amb la suma de totes les forces de progrés es pot aconseguir. De fet el diputat valencià ha assenyalat que després de l’estiu tornaran a parlar amb el PSOE de Pedro Sánchez per a cercar un compromís dels socialistes per a tirar de les institucions a un partit que ha demostrat tenir la corrupció com a modus operandi.

Juanma Ramon portaveu de Compromís per Paterna i Primer Tinent d’Alcalde ha destacat en el seu parlament que és el primer any que Compromís per Paterna celebra un Sopar a la Fresca sent part del govern municipal. “Són molts els reptes que hem d’afrontar i moltes les necessitats dels paterners i paterneres però hem entrat al govern local perquè es produïsca un canvi i que la ciutadania ho note en la seua dia a dia. En les nostres àrees treballem amb transparència des del consens amb la ciutadania i amb una visió global d’un projecte de ciutat propi que posa als paterners i paterneres en el centre de la presa de decisions.”, ha manifestat Juanma Ramon.

La festa ha conclòs amb l’actuació de la monologuista Carol Tomás que ha donat el seu toc d’humor a la vetlada.


Més notícies

0 comentaris

Encara ho tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

dos + set =

viva gym canovas
exposicion caps tallats
25n Foios