25n
25N
25N

Més de 1.000 docents s'han inscrit en el programa especial d'Educació i Ciència CIENCIAPEC de la Ciutat dels Arts i les Ciències

Més de 1.000 docents s'han inscrit en el programa especial d'Educació i Ciència CIENCIAPEC de la Ciutat dels Arts i les Ciències
05/10/2016 -

Més de 1.000 docents s’han inscrit des de setembre en el programa especial d’Educació i Ciència CIENCIAPEC que té com a objectiu presentar l’oferta educativa del Museu de les Ciències i de l’Hemisfèric al professorat i als seus alumnes. A més, ofereix recursos didàctics com a complement i suport a la labor dels docents i a les necessitats dels estudiants.

Cinc professors de cada centre inscrit poden gaudir d’accés gratuït, tant al Museu de les Ciències com a l’Hemisfèric, per a preparar futures visites amb els seus alumnes. Els centres poden inscriure’s en www.cac.es/educacion i consultar les jornades especials que s’organitzen per a docents (dia del professorat), els cursos realitzats en col·laboració amb el CEFIRE i també tenen accés a un complet material educatiu en línia (guies, fitxes, jocs, etc.) per a preparar la visita a la Ciutat dels Arts i les Ciències i assentar l’aprés després de l’excursió.

La setmana del 17 al 21 d’octubre se celebraran ‘Dies del Professorat’ perquè coneguen les novetats en tallers, exposicions i pel·lícules que ofereixen el Museu de les Ciències i l’Hemisfèric. El complex organitza durant tot l’any jornades especials per a personal docent que d’esta manera coneix l’oferta didàctica de la Ciutat de les Arts i les Ciències. En estes presentacions i de forma gratuïta, es posa a la disposició dels professors la possibilitat de conéixer les seues instal·lacions i recursos pedagògics.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

3 × cinc =