25n
Orgull
Orgull

Mercadona reforça la seua oferta en cervesa amb 40 proveïdors i noves referències artesanals

(EP)

Mercadona reforça la seua oferta en cervesa amb 40 proveïdors i noves referències artesanals
14/08/2019 -

Mercadona ha reforçat la seua categoria de cerveses ampliant el seu nombre total de proveïdors de cervesa espanyols a 28, i els internacionals a 12, sumant un total de 40, amb la incorporació, entre altres, de nombrosos proveïdors locals de cerveses artesanals.

Aquesta aposta, sumada a la consolidació de les varietats més tradicionals, en les quals, segons la companyia, també s’ha millorat la qualitat, ha permés donar un impuls a la categoria que s’ha vist reflectit en el seu volum de compres.

D’aquesta manera, Mercadona va comprar 90 milions de litres de cervesa nacional més en l’últim any, fins a aconseguir els 240 milions. Aquest volum s’ha traduït, paral·lelament, en un increment de les compres de matèria primera del camp espanyol per part dels seus proveïdors que, en el cas de l’ordi, ha augmentat en 14 milions de quilos més que en 2017.

Alguns dels proveïdors nacionals i internacionals que oferiran les seues cerveses en els establiments de Mercadona seran La Saragossana, La Verge, Mulhacén, Saint Omer, Martens, Birra Castello o Haacht, entre altres.

La transformació de la categoria amb noves cerveses artesanals i sabors locals que complementen a les varietats més tradicionals ha suposat per a la cadena passar a oferir fins a 70 opcions diferents de cervesa.

Mercadona destaca la incorporació en els últims mesos de cinc nous especialistes en cervesa que són 15&30, d’Andalusia; Barcelona Beer Company i Cerveses Tibidabo, de Catalunya; i Mica i Kadabra, de Castella i Lleó.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

cinc + vint =