caixa popular

La combinació de la Ruta de Tapes, la Fira Comercial i el Mercat Medieval ompli els carrers de Paiporta

La combinació de la Ruta de Tapes, la Fira Comercial i el Mercat Medieval ompli els carrers de Paiporta
06/06/2017 -

Paiporta ha tancat un intens cap de setmana amb la sincronització per primera vegada de la Ruta de Tapes, la Fira Comercial, i el Mercat Medieval, que han omplit els carrers de la localitat. Centenars de veïnes i veïns del poble i de tota la comarca s’han acostat a Paiporta per a tastar els mossos oferits per 26 bars i restaurants de la localitat, i per a conéixer la varietat i qualitat del comerç local.

La ubicació de la Fira Comercial a un lloc acollidor com la Plaça Cervantes, i l’ambientació musical, han sigut altres dels elements destacats per la clientela i els mateixos comerciants. També ha ajudat l’arribada de públic local i dels pobles veïns la programació del Mercat Medieval molt a prop d’aquesta plaça, al Carrer Primer de Maig. Més repartida per tota Paiporta ha estat la Ruta de Tapes, que ha omplit terrasses i locals i ha superat en alguns casos les previsions dels restauradors.

“El balanç que fem és positiu. La resposta del públic, els propietaris de bars i restaurants i els comerciants ha sigut molt bona, i creiem que hem encertat en l’emplaçament i en el fet de realitzar els tres esdeveniments a la vegada”, ha explicat el primer tinent d’alcaldia i regidor d’Ocupació i Comerç, Vicent Ciscar, qui ha afegit que la seua intenció és repetir l’any vinent amb els tres esdeveniments alhora, comptant amb l’opinió del Consell Local de Comerç i l’Associació de Comerç Local.


fiestas gandia 2018

Més notícies

0 comentaris

Encara ho tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

quatre × 5 =

semana de la agricultura de torrent 2018
sempre teua
exposicion caps tallats
exposicion caps tallats
Semana mobilidad Valencia 2018
decidim vlc
festes xirivella 2018