25n
25N
25N

La ceràmica valenciana guanya protagonisme al Mercat de L'Escuraeta

El Mercat de L’Escuraeta de València romandrà fins al 23 de juny

La ceràmica valenciana guanya protagonisme al Mercat de L'Escuraeta
21/05/2019 -

La Plaça de la Reina de València, des del passat 12 de maig, torna a estar inundat de tradició artesanal valenciana. I és que el Mercat de L’Escuraeta ja llueix en el cor de la ciutat de València amb un total de 28 llocs que, com a novetat, tan sols podran vendre atuells i objectes de ceràmica per a recuperar l’origen d’aquest mercat tradicional.

El naixement del Mercat de L’Escuraeta es remunta als temps de Jaume I on els terrissaires mostraven els seus treballs per a ser admesos en el Gremi Terrissaire. Amb el pas dels anys, aquest emblemàtic mercat, que forma part de la nostra identitat, s’ha convertit en la millor opció per a comprar ceràmica valenciana de qualitat.

Sens dubte, els recipients de fang cuit són alguns dels productes estrela, així com les ‘Campanetes de la Verge’, una xicoteta campana de fang amb el jou de color roig, o els ‘xiulets’ amb forma d’ocellet.

El Mercat de L’Escuraeta romandrà en la Plaça de la Reina fins diumenge que ve, 23 de juny, Diumenge del Corpus. I és que la celebració de la festivitat de la Verge dels Desemparats no s’entendria sense la presència d’un mercat que, any rere any, inunda de tradició el centre de la ciutat.

L’horari d’aquest mercat típic valencià és de 9.00 a 22.00 hores, ininterrompudament.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

dos × tres =