caixa popular

El Mercat de Colón acull Clòtxina Fest

El Mercat de Colón acull Clòtxina Fest
19/05/2017 -

La regidora de Turisme i Desenvolupament Econòmic Sostenible, Sandra Gómez, ha animat a la ciutadania i visitants a acostar-se aquest cap de setmana pel Mercat de Colón a gaudir de les propostes de la Clòtxina Fest, una iniciativa promocional que, al llarg del dissabte i el diumenge, oferirà noves propostes gastronòmiques elaborades amb aquest producte típicament valencià com a base.

Els dies 20 i 21 de maig, els establiments participants en la proposta oferiran nombroses varietats de plats elaborats amb clòtxina valenciana, especialment cuinats per a reforçar el sabor d’aquest producte autòcton, i inclús, en alguns d’aquests, es realitzaran espectacles de cuina oberts al públic.

Tal com han explicat hui els organitzadors d’aquest festival gastronòmic, l’objectiu és “valorar els establiments que han apostat per un producte tan nostre com és la “clòtxina”, que abanderen el consum d’una tradició pròpia”. Per la seua banda, la regidora de Turisme, Sandra Gómez, ha subratllat que “la nostra gastronomia és un dels nostres principals trets d’identitat i un dels elements que millor defineixen i representen els costums i el caràcter valencià”.

De fet, aquest producte ofereix nombroses alternatives culinàries, des de les més conegudes –cuinades de la forma tradicional valenciana– a les més originals, per exemple, amb xufa, pebrera o diferents salses. “Talent valencià i innovació, que es posen al servici de la cuina de la clòtxina”, ha resumit Gómez. La regidora ha agraït al Mercat de Colón aquesta iniciativa, “que fa de la clòtxina –ha afirmat– una autèntica experiència gastronòmica, precisament aquest mes que comença la temporada. Un producte entorn del qual compartim vivències i moments juntament amb la família, els amics, els companys…”.

Així mateix, Sandra Gómez ha defés l’enorme potencial de la ciutat de València per a “diferenciar-se com a destinació gastronòmica”, ja que “compta amb recursos, producte, talent i tradició per a aprofitar les oportunitats que ofereix l’interés per la gastronomia”. I en aquest sentit, ha instat la societat, en general, a “aprofitar la declaració de València com a Capital Mundial de l’Alimentació Sostenible per a projectar al màxim la nostra singularitat gastronòmica”.


xs puzol

mostra viva 2018

Més notícies

0 comentaris

Encara ho tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

quinze − 3 =

Paiporta
exposicion caps tallats
Tardor
cultura als barris