25n
25N
25N

El Mercat Central et convida a enamorar-te

El Mercat Central et convida a enamorar-te
10/02/2017 -

San Valentín en el Mercado CentralEl Mercat Central, amb motiu de la celebració del Dia dels Enamorats, ha llançat una campanya a través de les xarxes socials per a recompensar la fidelitat dels seus clients i seguidors de twitter i Facebook.

La campanya que porta per títol “Per Sant Valentí, enamora’t al Mercat”. Una iniciativa que pretén, no solament recompensar la fidelitat d’aquells ciutadans que ja són clients del Mercat, sinó “enamorar” a les noves generacions que es troben enormement vinculades a les Xarxes Socials.

Així, tots aquells que entren en els comptes del Central i li donen m’agrada al cartell que anuncia aquesta campanya entraran a participar en el sorteig de dos packs per a gaudir d’una vetlada relaxant en el Balneari Albereda. L’únic amb aigües termals que es troba dins d’un nucli urbà en tota la Comunitat Valenciana.

Els comptes del Mercat Central són en el Twitter (@MCentralVlc) i en la fanpage de Facebook (MercadoCentralValencia). El termini per a optar a aquest fabulós sorteig s’acaba el 13 de febrer, atés que el 14 de febrer, efemèride de Sant Valentí es realitzarà el sorteig en directe durant l’emissió d’un programa de ràdio que es desenvoluparà en el centre del Mercat.

A més, el Mercat Central recorda que té a la disposició dels clients que vulguen fer un regal original, amb motiu d’aquesta data tan assenyalada, els paquets de Mercaeuros perquè qui rep aquest sobre dissenyat exclusivament per al Mercat puga realitzar les seues compres en ell i viure una autèntica experiència passant una jornada en aquesta Catedral del Sabor que és única a Europa.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

13 − 2 =

museo prehistoria