caixa popular

El Mercat Central de València vendrà els seus productes per Amazon

Fruita fresca, peix o paella són alguns dels productes que podràs comprar

El Mercat Central de València vendrà els seus productes per Amazon
09/02/2018 -

La coneguda empresa Amazon Prime Now ha arribat a un acord amb un grup de comerciants de l’emblemàtic Mercat Central de València, així com amb la cadena de supermercats Dia, per a començar a vendre part dels seus productes d’alimentació via on-line. Així, la ciutat de València s’uneix a una pràctica que ja es porta fent, des de setembre de 2016, en el Mercat de la Pau de Madrid i que, a més de comptar amb bons resultats, facilita la compra de productes frescos a aquells que no tenen temps per a anar al mercat.

València es converteix, amb aquest acord, en la segona ciutat del món en la qual Amazon ofereix un servei de lliuraments de productes procedents de mercats tradicionals. D’aquesta manera, a través d’aquesta plataforma, els consumidors podran adquirir diversos productes, com a fruita fresca, pollastre, peix fresc i sec, així com vins, licors i, fins i tot, paella.

Per a fer la comanda, els clients hauran d’accedir tant a la web de Prime Now, com a l’App; realitzar una comanda mínima de 10 euros per tenda; i des de l’empresa es comprometen a realitzar el lliurament en una hora o en franges de lliurament de dues hores en el lloc que trien. Així mateix, els clients de Prime Now es beneficiaran d’alguns avantatges. I és que podran triar rebre els seus productes en una hora per 6,90 euros, o bé en franges de lliurament de dues hores, de forma completament gratuïta, per a comandes superiors a 50 euros, o amb un cost de 3,90 euros per a comandes d’import inferior.

El servei de lliurament de tots aquests productes estarà disponible des de les 10.00 fins a les 18.00 hores, de dilluns a dissabtes, per al Mercat Central de València, mentre que l’horari per als productes del supermercat Dia serà des de les deu del matí fins a mitjanit cada dia de la setmana.

Consulta en la web o en l’App els codis postals en els quals està actiu aquest servei, i gaudeix comprant els millors productes sense moure’t de casa. Durant 30 dies, AmazonPrime Now ofereix un període de prova gratuït per a nous membres. Superat aquest període, la subscripció serà de 19,95 euros a l’any.


mostra viva 2018

xs puzol

Més notícies

0 comentaris

Encara ho tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

dinou + dotze =

Paiporta
exposicion caps tallats
Tardor
cultura als barris