25n
25N
25N

Mentxu Balaguer, diputada de Govern Obert, es reuneix amb la Fundació Horta Sud

La diputada de Participación, Gobierno Abierto y Transparencia de la Diputació de València, Mentxu Balaguer, valora muy positivamente la reunión donde el presidente de la Fundació Horta Sud ha presentado los nuevos proyectos de la entidad

Mentxu Balaguer, diputada de Govern Obert, es reuneix amb la Fundació Horta Sud
26/01/2021 -

La diputada de Participació, Govern Obert i Transparència de la Diputació de València, Mentxu Balaguer, valora molt positivament la reunió on el president de la Fundació Horta Sud ha presentat els nous projectes de l’entitat

La responsable de Participació, Govern Obert i Transparència de la Diputació de València, Mentxu Balaguer, s’ha reunit telemàticament amb el president de la Fundació Horta Sud, Julio Huerta, per analitzar possibles col·laboracions i punts de trobada entre les dues organitzacions de cara a ampliar noves aliances per a la transformació social.

La diputada Mentxu Balaguer ha explicat que “el compromís fonamental d’aquesta delegació és el de continuar treballant en projectes d’innovació social i democràtica que repercutisquen positivament en la ciutadania”.

La Fundació Horta Sud va nàixer a Torrent l’any 1972 amb l’objectiu d’enfortir el moviment associatiu de la comarca de l’Horta Sud. Un teixit associatiu compromés en la defensa dels drets humans i els valors democràtics, que contribuïsca a una societat més justa i a la millora i el progrés de la humanitat.

Cal recordar que la Fundació Horta Sud va ser guanyadora en l’edició de 2020 del Premi GO! de la Diputació de València en la modalitat a la societat civil per a accions de difusió, estudis o promoció del govern obert per a organitzacions, associacions i col·lectius socials.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

11 + disset =