25n
25N
25N

Millores en la mobilitat en l'entorn escolar de La Punta

Millores en la mobilitat en l'entorn escolar de La Punta
04/02/2019 -

La Regidoria de Mobilitat Sostenible de l’Ajuntament de València ha millorat les condicions de mobilitat i seguretat viària als accessos al col·legi Santa Magdalena Sofia de la Punta, així com la instal·lació de tres reductors de velocitat al Camí de la Punta al Mar. Aquestes peticions es van realitzar per part del col·legi i de l’alcaldia del mateix poble.

El Camí Vell de la Punta, que va des del Camí de la Punta al Mar fins al Camí del Canal, s’ha convertit en un carrer de preferència per a vianants i amb un límit de velocitat a 20 km/h, mitjançant la corresponent senyalització tant vertical com horitzontal. D’altra banda, per als vehicles que vulguen accedir al col·legi des de la CV-5010, únicament podran fer-ho si circulen pel carril sentit cap al centre de València i no en sentit contrari, ja que no es permeten els girs a l’esquerra, amb l’objectiu d’evitar les situacions de perillositat per a vianants i ciclistes.

El regidor de Mobilitat Sostenible, Giuseppe Grezzi, ha volgut valorar la importància d’actuacions com aquesta, que evidencien «el desig compartit, tant en els barris més densament poblats, com als pobles de València, que els carrers siguen segurs i els més tranquils per a tots els que habiten en el seu entorn».

Aquesta setmana també s’han instal·lat tres reductors de velocitat tipus «llom de burro» i un nou pas de vianants nou al Camí de la Punta al Mar, ja que, fins hui, es tractava d’una recta amb un únic pas de vianants en 390 metres. L’actuació en aquest carrer s’ha completat amb la instal·lació de senyals per a l’atenció d’escolars i el límit de velocitat a 30 km/h.

El servici de Mobilitat Sostenible també ha dut a terme, concretament en l’avinguda Jesús Morante Borrás des del carrer Eduardo Primo Yúfera, l’estretiment i definició dels carrils de la calçada per a reduir la velocitat a la qual circulen els vehicles, així com la ubicació de dos nous passos de vianants en un tram d’uns 650 metres que comptava amb tres passos.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

16 − 13 =