caixa popular

Millores en la circulació de Ciutat Vella

Millores en la circulació de Ciutat Vella
10/11/2017 -

La reducció de trànsit en diverses vies de Ciutat Vella i facilitar un accés millor al mercat de Mossén Sorell són els dos objectius de la intervenció que ha realitzat l’Ajuntament, a través de la Regidoria de Mobilitat Sostenible, en aquesta zona de la ciutat. El regidor Giuseppe Grezzi ha explicat que els canvis de sentit del carrer de Sant Miquel i de la plaça de Mossén Sorell permetran, a més, una eixida cap a la Ronda Interior pel carrer d’Alejandra Soler.

A la implantació el passat mes d’octubre de trajectes de circulació tancats a l’àrea de Ciutat Vella, que comprén els barris del Carme, El Pilar i El Mercat, s’han afegit hui dos canvis de sentit per a millorar el funcionament global dels trajectes esmentats. Cal recordar que la reordenació implantada canalitza el trànsit d’entrada des de la Ronda Interior cap als domicilis, estacionaments, comerços i espais reservats de càrrega i descàrrega i amb eixida cap a un punt pròxim de la mateixa ronda, evitant així els vials oportunistes cap a altres zones del centre de la ciutat.

Els canvis de sentit s’han establit al tram del carrer de Sant Miquel –entre les places de Mossén Sorell i de Tavernes de la Valldigna-, que ara permet la circulació en sentit cap al carrer d’Alejandra Soler, i al tram de la plaça de Mossén Sorell, entre els carrers dels Soguers i de la Corona, que queda en doble sentit de circulació regulat mitjançant pas alternatiu, amb preferència per als qui ixen de la plaça.


mostra viva 2018

xs puzol

Més notícies

0 comentaris

Encara ho tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

1 × cinc =

Tardor
exposicion caps tallats
Paiporta
cultura als barris