25n
Orgull
Orgull

Mazón (PPCV): "Ja no hi ha marxa arrere per al canvi en la Comunitat"

Mazón (PPCV): "Ja no hi ha marxa arrere per al canvi en la Comunitat"
04/06/2021 -

El candidat a presidir el PPCV Carlos Mazón s’ha mostrat “molt content” de votar aquest divendres per a impulsar un projecte polític que servisca per a “renovar i reforçar” l’estructura del Partit Popular i que aconseguisca “un futur millor per a tots”. “Vinc amb les millors expectatives després de tot l’afecte i suport rebut, és immillorable”, ha proclamat el també president de la Diputació d’Alacant.

Després de tirar la seua papereta, ha afirmat que els afiliats estan transmetent al seu equip “moltíssima il·lusió i moltíssimes ganes de reforç per al partit, però també de canvi per a la Comunitat”. “Espere que siga un dia important, ja no hi ha marxa arrere per al canvi en la Comunitat Valenciana”, ha asseverat a un mes del XV Congrés del PPCV per a proclamar al substitut d’Isabel Bonig.

L’encara president del PP provincial d’Alacant, que s’enfronta a l’alcalde d’Aiora, José Vicente Anaya, ha defensat que el seu partit és “el gran instrument i la gran eina” per al canvi en la Comunitat perquè el veu com l’únic capaç d’aconseguir un espai de trobada.

“Estem tots molt cansats de set anys d’un govern en la Generalitat que està portant més atur, més llestes d’espera i més divisió entre territoris i les persones que opinen diferent del poder en la Comunitat”, ha criticat en declaracions als mitjans després de votar en la seu del PP d’Alacant.

Per a Mazón, el que fan en el PP és reforçar el seu projecte i “les ganes de guanyar per ser aqueix partit central que aconseguisca un espai de trobada de la Comunitat Valenciana”, alguna cosa que creu que ja estan consolidant.

UN PARTIT AMB ELS BRAÇOS OBERTS

Ha garantit que aquest projecte de trobada pot ser “de conservadors, liberals i socialistes que estan farts del que està passant i que volen que algú defense la seua terra sense complexos”. I en aquesta línia, respecte a la possibilitat d’incorporar a afiliats de Ciutadans, ha insistit que és un projecte “de braços oberts”.

“Si no som capaços de guanyar, no serem capaços que Sánchez deixe de ser president del Govern i deixe de perjudicar tant la província d’Alacant com a la Comunitat, per la qual cosa serà un colp d’efecte per a guanyar, hem de començar per la Comunitat Valenciana perquè així la caiguda de Sánchez serà inevitable”, ha dit.

Al mateix temps, ha sostingut que “molta gent vol que es defense la seua terra sense majors divisions perquè en aquesta Comunitat encara es divideix a la gent per si van a missa o no, segons volen triar l’educació per als seus fills o no, si es parla valencià o no, i no pot haver-hi més valencians i alacantins de primera i de segona”.

Per tot això veu al Partit Popular com “el gran instrument i la gran eina per al canvi perquè ofereix aqueix espai de trobada: Només ho pot aconseguir el PP obrint els braços a totes les sensibilitats cansades i que estiguen amb ganes de mirar al futur”.

Mazón ha posat com a exemple que a les ciutats on governa el PP no han d’anunciar una baixada d’impostos o ajudes a l’hostaleria “perquè ja es fa” i, al seu judici, és una magnífica carta de presentació.

“Els alacantins tenim dret a ser valencians de primera divisió, que ningú tampoc mire de manera diferent als castellonencs ni als valencians perquè tots som valencians de primera –ha insistit–. Tenim dret al fet que es defensen els nostres drets com no estan fent ni Pedro Sánchez ni Ximo Puig, per la qual cosa algú haurà de fer-ho i aqueix serà el PP”.

“PREPARAT” PER A UN AVANÇAMENT ELECTORAL

Sobre les línies principals del seu projecte, l’aspirant ha explicat que han desenvolupat “varis” i que el missatge és que estan “preparats” davant un possible avançament electoral en la Comunitat, a més de centrar-se en la llibertat educativa, el finançament autonòmic i l’aigua del transvasament Tajo-Segura. També advoca per defensar a la Comunitat perquè “no s’està fent davant Madrid: Tenim un Govern que mira amb subordinació a Catalunya i un Consell que mira amb odi a Madrid”.

El seu objectiu ha proclamat, és que la gent mire a la Comunitat amb orgull “i fins i tot amb enveja”. “Estem veient el que passa amb el finançament, amb l’aigua, amb els sectors productius que no són inclosos en els plans del Govern, si és que té algun amb Europa: no hi ha defensa real de la Comunitat per problemes interns en el Partit Socialista, fonamentalment”, ha criticat.

Davant un possible avançament electoral, ha contestat que no és la seua competència “de moment” i que si es decideix “no serà un problema per al PP” perquè estaran “preparats”: “Les ganes estaran per damunt de qualsevol càlcul electoral”.

“No sabem quan es convocaran les eleccions autonòmiques, però tenim clar que el president Puig no les convocarà quan més li interesse a la Comunitat Valenciana, sinó quan ell crega que més li pot interessar a les seues sigles i al seu govern, per la qual cosa estem preparats encara que foren demà mateix amb el nostre gran projecte de trobada”, ha aprofundit.

ANAYA

Quant a les seues expectatives per a la jornada electoral interna en el PPCV, ha assegurat que venia amb “les millors després de tot l’afecte i suport rebut”. “Ha sigut immillorable, esperem que hui puguem comptar victòria però no contra ningú, sinó pel Partit Popular”.

Així les coses, sobre l’opció de formar una candidatura “única” amb l’altre candidat -l’alcalde d’Aiora, José Vicente Anaya- ha sostingut que el seu adversari “no és Anaya” sinó “un company de partit”. “Si alcem una veu de força i unitat, estarem més prop del canvi en la Comunitat Valenciana”, ha agregat, recordant que va ser la seua voluntat “voler arribar fins al final, però també el seu dret: No tinc cap mena de disjuntiva perquè tots junts canviarem la Comunitat”.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

17 + setze =