25n
25N
25N

Mercavalència situa el seu escorxador al més alt nivell en seguretat alimentària en aconseguir la certificació IFS FOOD 6.1 atorgada per AENOR

Este estàndard s’uneix als ja aconseguits en ISO 9000:2015, Benestar Animal, Escorxador Ecològic i SAE Nivell 3

Mercavalència situa el seu escorxador al més alt nivell en seguretat alimentària en aconseguir la certificació IFS FOOD 6.1 atorgada per AENOR
21/03/2019 -

La certificadora AENOR ha atorgat a l’escorxador de Mercavalència la certificació IFS FOOD 6.1 després d’un minuciós procés de auditoria en el qual es va obtindre una alta qualificació. Esta certificació és un dels estàndards més rigorosos en matèria de qualitat i seguretat alimentària el que proporciona als clients de l’escorxador de Mercavalència la més alta garantia per als seus productes. Les certificacions obtingudes, IFS FOOD 6.1, ISO 9000:2015, Benestar Animal, Escorxador Ecològic i SAE Nivell 3 (sistema de autocontrols específics per a l’exportació), així com la recent reforma en les instal·lacions, ho situen en l’avantguarda de la indústria cárnica i obrin nous mercats.

Carlos Galiana
, president de Mercavalència, ha manifestat que “vull agrair i destacar una vegada més la implicació i la professionalitat de les persones que formen Mercavalència. Esta certificació és el resultat de l’esforç de tota l’empresa ja que les exigències en matèria de qualitat i seguretat alimentària de l’estàndard arriben a tots els departaments de l’organització.”

Mercavalència el que pretén amb el manteniment d’esta certificació és garantir el contínu anàlisi i desenvolupament de millores en els seus processos dins del marc de la seguretat alimentària i qualitat. Esta certificació millora clarament la reputació empresarial de Mercavalencia com a proveïdor de serveis alimentaris amb productes d’alta qualitat i assegurances de l’escorxador i sala d’especejament de Mercavalència.

Raquel Blasco, Directora de Qualitat de Mercavalència, que ha coordinat l’obtenció de la certificació, ha manifestat que “esta certificació suposa una evidència del compromís que Mercavalència té amb la seguretat alimentària, la qualitat i amb els seus clients així com un clar reconeixement al treball que s’ha desenvolupant des de tots els departaments”, i com a mostra d’este compromís ha afegit que la pròxima meta és “aconseguir la IFS FOOD 6.1 HIGH LEVEL i incloure a Mercavalència dins de llistes d’establiments autoritzats per a l’exportació a tercers països”

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

tres × 2 =