25n
Orgull
Orgull

El programa Unisocietat de Paterna per a majors de 30 anys obri el termini de matrícula

El programa Unisocietat de Paterna per a majors de 30 anys obri el termini de matrícula
06/09/2019 -

L’Ajuntament de Paterna ha obert el període de matriculació de setembre per a inscriure’s en el curs 2019- 2020 del programa acadèmic Unisocietat, en el qual col·labora amb la Universitat de València.

Tal com ha explicat el regidor d’Educació, David Fortea “els interessats tindran fins al 13 de setembre per a formalitzar la seua inscripció en el programa acadèmic que ofereix una educació multidisciplinària a través de classes i conferències impartides per professors de la Universitat de València”.

El programa, que està dirigit a majors de 30 anys, es desenvolupa al llarg de tres anys, amb 120 hores lectives per curs repartides d’octubre a juny.

A més, cada curs compta amb diferents assignatures que es complementen amb conferències mensuals i viatges culturals.

Les classes s’imparteixen a l’Escola Per a Persones Adultes (EPA), i en el Centre Social de la Canyada, i entre les assignatures troncals que aprendran els alumnes i alumnes s’inclouen Geografia, Dret, Salut, Economia, Sociologia, Literatura, Llengua, Patrimoni històric valencià, Biologia, Química o Psicologia.

Finalment, el regidor Fortea ha assenyalat que el preu de la matrícula per curs és de 183 euros, “amb la possibilitat de fraccionar-la en dos pagaments amb la finalitat de facilitar l’assistència de tots els paterners i paterneres que desitgen continuar formant-se”.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

tretze − 9 =