25n
25N
25N

Mata: "Enguany el pacte del Botànic s'ha consolidat com una necessitat present i futura"

Mata: "Enguany el pacte del Botànic s'ha consolidat com una necessitat present i futura"
30/12/2018 -

El sotssecretari de PSPV-PSOE i síndic socialista en Les Corts, Manolo Mata ha fet balanç d’enguany que està a punt de finalitzar i ha volgut destacar els nombrosos avanços socials que els valencians i valencianes “hem aconseguit gràcies a un govern, – ha assenyalat Mata-, que ha demostrat que el pacte del Botànic s’ha consolidat i s’ha convertit en un una necessitat present i futura per a aquesta Comunitat”.

En aquesta línia, el dirigent socialista ha destacat l’aposta del Consell i especialment del president de la Generalitat, Ximo Puig, per l'”èpica de la normalitat canviant el paradigma de corrupció que va instaurar el PP, durant els seus vint anys de govern, per a donar pas a un nou escenari on l’estabilitat, el diàleg social i l’honradesa han possibilitat aconseguir grans avanços socials”.

Mata ha posat en valor les nombroses lleis que s’han aprovat en Les Corts i ha qualificat l’activitat legislativa d'”impressionant” en aconseguir tirar avant “lleis compromeses que han permés avançar en la protecció de drets i reforçar els pilars de l’Estat del Benestar”. Entre elles ha destacat la Llei de Renda Valenciana d’inclusió, la de la Infància i Adolescència, la llei de Plurilingüisme, la llei de Seguretat Ferroviària, la Llei Forestal, la llei d’igualtat de les persones LGTBi, la llei de gestió i promoció de les Àrees Industrials, la de Publicitat Institucional, etc. “Hem aconseguit grans cotes de progrés gràcies al diàleg, debat i consens, creant un clima de tranquil·litat i estabilitat que s’ha vist reflectit en tots els indicadors econòmics que hui estan millor que fa tres anys”, ha assenyalat.

Finalment Mata ha recordat que la Comunitat Valenciana tanca l’any amb els Pressupostos per a 2019 aprovats. “Som de les poques comunitats autònomes que tanca l’any amb els comptes per al pròxim any aprovats la qual cosa és símptoma que les coses s’estan fent molt bé”, ha conclòs Mata.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

4 + huit =

CCCC
torrent