25n
25N
25N

Mata afirma que el pacte de reconstrucció "va més enllà de la política i vol implicar a tota la societat valenciana"

Mata afirma que el pacte de reconstrucció "va més enllà de la política i vol implicar a tota la societat valenciana"
25/04/2020 -

El síndic del grup parlamentari socialista en Les Corts Valencianes, Manolo Mata, ha assegurat que els socialistes valencians, amb el president Ximo Puig al capdavant, aspiren a “un gran pacte amb la societat valenciana per a la reconstrucció social, econòmica i institucional de la nostra terra, amb una mirada que vaja més enllà de la política que vol implicar a tota la societat valenciana amb una mirada afectiva, emocional i posada en les generacions futures”.

Així, ha apuntat que “la política serà determinant però no l’única que farà el pacte perquè cometrem un greu error si pensem que només les forces polítiques poden ser capaces d’afrontar els reptes del futur”, segons ha recollit el PSPV-PSOE en un comunicat.

Per a Mata, “fan falta acords parlamentaris però també acords de diàleg social i amb les institucions com a ajuntaments i diputacions, la ciència ha d’orientar i tots han d’aportar la seua veu per a ser sentida i que ningú es quede arrere”.

“No és una carrera de qui proposa abans ni qui diu el com, això només serà possible si ningú intenta accelerar la carrera o posar-se les medalles”, ha apuntat abans d’afirmar que “el president Puig ha sabut escoltar, canalitzar i potenciar les veus que han fet aportacions i que han ajudat la Comunitat Valenciana a afrontar el futur millor que altres autonomies”.

Per això, el responsable socialista ha insistit que el 25 d’abril “és un dia en què la Comunitat pot apostar perquè hi haja altres 364 dies en què la prioritat siga emprendre tasques col·lectives” i ha volgut “agrair a la societat valenciana el seu gran comportament en el confinament, és moment d’implicar-nos tots en el futur”.

“Començarà un nou món desconegut en el qual tots hem d’aportar, d’una banda, els agents econòmics i el teixit productiu valencià que han de reconstruir-se, però també els consumidors hem de tindre una altra mirada perquè s’ha demostrat que la bona vida no té a veure amb l’acumulació o cobdícia, ningú s’ha de quedar arrere”, ha indicat.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

cinc × dos =