25n
Orgull
Orgull

MassApp, el servei d'informació de l'Ajuntament de Massamagrell, supera els 4.000 usuaris

El canal de comunicació posat en marxa al començament de 2017 continua creixent dia a dia

MassApp, el servei d'informació de l'Ajuntament de Massamagrell, supera els 4.000 usuaris

Fa tres anys que va nàixer MassApp i hui en dia ha superat els 4.000 subscriptors. Aquest servei municipal que ofereix l’Ajuntament de Massamagrell a través de l’aplicació WhatsApp, continua sumant usuaris que desitgen rebre informació local en els seus dispositius mòbils.

“Al llarg d’aquests anys són molts els actes, activitats, avisos i informacions rellevants els que s’han notificat, de manera que la ciutadania accedeix ràpidament a les notícies del seu interés i les coneix de primera mà” explica l’alcalde de Massamagrell, Paco Gómez.

El servei s’ofereix de manera unidireccional, és a dir, és únicament l’Ajuntament qui pot difondre missatges a la ciutadania sense la possibilitat de rebre resposta per part dels usuaris.

Per a accedir a aquest servei només cal seguir dos senzills passos: el primer, guardar el número de telèfon 672 74 95 60 a la llista de contactes del telèfon mòbil i el segon enviar un missatge a través de WhatsApp amb la paraula ALTA.

“Aquesta nova forma de comunicació va néixer des de Massamagrell Obert, un projecte que llancem des de la regidoria de Participació Ciutadana pensant a mantenir informada al dia a la gent del nostre municipi. Hui en dia i veient els resultats podem assegurar que aquesta via de comunicació ha estat tot un encert” comenta la regidora de Participació Ciutadana, Raquel Gómez.

WhatsApp forma juntament amb Twitter, Facebook, Instagram i YouTube el conjunt de xarxes socials en les quals és present l’Ajuntament de Massamagrell.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

cinc × 2 =