25n
25N
25N

L'ajuntament i els centres educatius s'han reunit aquests dies per a coordinar les actuacions i els protocols a implementar per a garantir la seguretat de l'alumnat i el personal docent

L'ajuntament i els centres educatius s'han reunit aquests dies per a coordinar les actuacions i els protocols a implementar per a garantir la seguretat de l'alumnat i el personal docent
04/09/2020 -

Entre les mesures adoptades per a fer front a la pandèmia i allunyar-la de les aules, l’ajuntament dotarà als quatre centres escolars del municipi i a l’IES Massamagrell de 2.500 mascaretes per a repartir entre l’alumnat i també de termòmetres per a cada centre. S’han adequat patis i zones comunes amb el treball de la Brigada Municipal, i s’han realitzat neteges i desinfeccions exhaustives. A més, des de dilluns que ve es reforçarà el personal de neteja de cada col·legi amb dues treballadores més per centre, que romandran en els mateixos netejant i desinfectant, i que tindran un cost pròxim als 30.000 euros per a l’ajuntament. S’han invertit, a més, més de 6.000 euros en l’adequació dels centres a les necessitats actuals, amb tanques, cons i elements de seguretat. També es posaran en marxa activitats extraescolars per al nou curs per un valor de 30.427 euros. A més, per a fer més suportable la tornada a escola, des de l’ajuntament es concediran 60 euros per a les despeses de material escolar a l’alumnat de primària i secundària.

Per part seua, la Conselleria d’Educació ha destinat als centres educatius de Massamagrell 42.607 euros per a la seua adequació a les necessitats i, finalment, 9 professors més que el curs anterior s’incorporaran a la docència en els centres educatius de Massamagrell.

L’alcalde de la localitat, Paco Gómez, ha declarat que “Aquesta setmana ha sigut de gran intensitat per a posar tot a punt. Hem posat a tot el nostre personal de serveis municipals treballant en els col·legis, hem revisat els nous protocols i plans de contingència en els centres i els hem visitats d’un en un per a comprovar l’adequació de les instal·lacions i la neteja. També hem mantingut reunions per a tractar assumptes com la posada en marxa del servei de Cangurs. Des de l’ajuntament farem un gran esforç tant logístic com econòmic per a garantir una volta segura de tot l’alumnat i professorat a les aules del nostre municipi”.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

divuit − 6 =