25n
25N
25N

Massamagrell reprén els escènics després de set mesos

Massamagrell reprén els escènics després de set mesos
28/10/2020 -

L’Ajuntament de Massamagrell ha reactivat aquest mes d’octubre la programació d’escènics en el Centre Cultural, després de set mesos a causa de la pandèmia de Covid-19. Igual que la resta de municipis, Massamagrell va veure afectada la seua oferta cultural i va haver de suspendre la seua programació el mes de març.

Ara, passat el pont del 9 d’octubre i la Hispanitat, ha tornat amb una sèrie de propostes molt atractives. Dissabte passat 17 d’octubre es reprenia l’activitat cultural amb l’obra de teatre Historia de una maestra, que forma part dels grans escènics al costat de The opera locos que es realitzarà el 15 de novembre i Intocables, prevista per al 19 de desembre.

D’altra banda, Massamagrell ofereix Menudes Propostes!, un conjunt de tres espectacles per als divendres a la vesprada. El divendres passat 23 d’octubre es va realitzar Agüelos, aquest divendres 30 d’octubre serà el torn de Vida, i el divendres que ve 6 de novembre Horta donarà per conclosa aquesta edició.

Els espectacles, que s’estan realitzant en el Centre Cultural, únicament estan ocupant el 20% de l’espai escènic, amb 156 localitats disponibles de les més de 500 existents. A més els dies d’actuació es compta amb la contractació de més personal per a complir amb el control de totes les mesures de seguretat.

“Som conscients que el sector artístic i cultural s’està veient molt afectat en aquests temps, per això l’ajuntament, com a institució pública, ha de secundar-lo en tot el que puga i lluitar perquè seguisca en peus, sempre que s’aposte per una cultura segura i es complisca amb les mesures de seguretat establides” comenta l’Alcalde de Massamagrell, Paco Gómez.

“Com a regidora de cultura em sent molt orgullosa de la programació d’escènics que fa Massamagrell. Tenim la sort de comptar amb un espai escènic gran que ens ha permés reprendre l’activitat amb tranquil·litat, i a pesar que aquesta programació s’ha vist reduïda, intentarem que es mantinga perquè la ciutadania del nostre municipi gaudisca d’una alternativa d’oci segur” explica la regidora de Cultura, Araceli Munera.

Tota l’oferta cultural es pot consultar en la pàgina de Facebook “Viu Massama”, que constantment actualitza i anuncia els pròxims espectacles.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

dos × tres =