25n
25N
25N

Massamagrell començarà a repartir a final de mes 16.000 màscares reutilitzables a la seua ciutadania de manera escalonada i personalitzada

Aquesta acció procedeix de l’adquisició de 82.000 mascaretes reutilitzables per part de la Mancomunitat de l’Horta Nord

Massamagrell començarà a repartir a final de mes 16.000 màscares reutilitzables a la seua ciutadania de manera escalonada i personalitzada
22/04/2020 -

Massamagrell començarà repartir a final de mes 16.000 mascaretes reutilitzables a la seua ciutadania de manera escalonada i de manera personalitzada. Aquest repartiment procedeix de la quota poblacional que pertoca a Massamagrell després de l’adquisició de 82.000 mascaretes reutilitzables per part de la Mancomunitat de l’Horta Nord, i en la qual participen altres 9 municipis de la comarca.

Les mascaretes encarregades estan recolzades per la norma UNEIX 0065/2020, aprovada el passat 15 d’abril, i compleixen amb les indicacions de les autoritats sanitàries. La característica principal és que seran reutilitzables i rentables perquè puguen ser utilitzades fins a 10 ocasions. Amb cada mascareta s’adjuntarà un petit manual d’instruccions per a poder usar-les, higienitzar-les, mantenir-les i guardar-les amb totes les garanties.

En paraules de l’alcalde de Massamagrell, Paco Gómez: “Estem molt satisfets amb l’acció coordinada que hem aconseguit desenvolupar a la comarca i que es trasllada a la pràctica en què podrem proveir a la ciutadania de Massamagrell d’uns dispositius de protecció tan necessaris per a la nova realitat que afrontem com són les mascaretes”.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

2 − un =