25n
25N
25N

Massamagrell comença a repartir la roba d'abrigar als col·legis i institut

L’IES Massamagrell ha sigut el primer centre escolar que ha rebut aquestes peces

Massamagrell comença a repartir la roba d'abrigar als col·legis i institut
27/01/2021 -

L’Ajuntament de Massamagrell, a través de la Regidoria d’Educació, va iniciar fa unes setmanes la previsió per a dotar als centres escolars i institut, del material necessari per a fer front a les baixes temperatures a les aules, degudes a l’obligatòria ventilació de les mateixes per a prevenir el contagi del virus.

Hui, dimecres 27 de gener, l’alcalde del municipi i la regidora d’Educació, han començat amb el repartiment de les mantes per a l’alumnat de l’ESO, cicles formatius i batxillerat. Els primers beneficiaris han sigut els alumnes i les alumnes de l’IES Massamagrell, i seguidament, s’ha efectuat el lliurament al col·legi Sagrada Família, que també compta amb educació secundària.

“Tal com ens vam comprometre fa un parell de setmanes, des de l’ajuntament, hem pres les mesures necessàries per a donar resposta a la situació que viu l’alumnat dels centres escolars del municipi. S’han destinat un total de 18.000 euros per a aquest fi”, ha explicat l’alcalde de Massamagrell, Paco Gómez.

“En els pròxims dies rebrem el material que falta, que són els ponxos per a l’alumnat d’educació infantil i primària -els quals venen en dues talles diferents-, i realitzarem el repartiment en els col·legis”, ha aclarit la regidora d’Educació, Araceli Munera.

Ja són diversos els municipis valencians els que han adoptat aquest tipus de solucions perquè l’alumnat no passe tant de fred dins de les aules. Les mesures de ventilació enfront del virus, unides al fred de l’hivern perjudiquen la qualitat educativa dels centres. Massamagrell, en els pròxims dies, comptarà amb vestidura suficient per a fer front a les baixes temperatures.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

5 + 20 =