25n
25N
25N

Massamagrell reparteix 10.000 euros en premis de la campanya de comerç de Nadal

Massamagrell reparteix 10.000 euros en premis de la campanya de comerç de Nadal
01/03/2021 -

Divendres passat, 26 de febrer, l’Ajuntament de Massamagrell i l’Associació de Comerciants de Massamagrell van entregar els màxims premis de la campanya de comerç de Nadal a les persones guanyadores.

Aquesta campanya es va llançar, per primera vegada aquest Nadal, per a fomentar les compres de la ciutadania del municipi en el comerç local, i a canvi d’això, es repartien un total de 10.000 euros en premis dividits en una targeta de 1.000 euros, dues targetes de 500 euros, huit targetes de 250 euros, deu targetes de 100 euros, i 100 targetes de 50 euros, que tornaven a repercutir en el comerç local.

Les targetes de premis de 100 euros i inferiors s’han recollit en el mateix ajuntament, però per a entregar els premis de més de 250 euros, en ser targetes nominatives, es recollien en l’entitat bancària col·laboradora amb l’Associació de Comerciants. Amb les targetes de 500 euros i el premi de 1.000 euros es va decidir fer un xicotet acte d’agraïment. Així doncs, el divendres a les 17 hores, es va citar a les tres persones guanyadores en l’oficina de Caixa Popular de Massamagrell, perquè l’alcalde i regidor de comerç, Paco Gómez, el vicepresident de l’Associació de Comerciants, Miguel Ángel Medina, juntament amb la direcció de Caixa Popular Massamagrell, feren lliurament d’aquests grans premis i els donaren l’enhorabona de primera mà.

“Abans de res, vull donar l’enhorabona a totes les persones premiades. Tots els premis s’han donat a través d’una targeta regal, i les persones guanyadores els podran utilitzar en els mateixos establiments que es van adherir en la campanya, fins a finals d’any. És una manera de retroalimentar el nostre comerç local”, ha explicat l’alcalde de Massamagrell, Paco Gómez.

A partir de demà, les poques targetes premiades que encara no han sigut recollides, es posaran a la disposició dels números que van quedar en reserva en el sorteig del 12 de febrer per a així poder completar amb el total dels 10.000 euros.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

un × 5 =