25n
25N
25N

Massamagrell reforça la seguretat viària i elimina barreres arquitectòniques

Massamagrell reforça la seguretat viària i elimina barreres arquitectòniques
25/02/2020 -

Amb l’objectiu de millorar la seguretat viària en la zona entre els encreuaments dels carrers 1r de Maig, Cervantes i Verge del Rosari de Massamagrell, l’ajuntament ha iniciat una sèrie d’obres basades en l’eliminació de barreres arquitectòniques en la zona, intentant pal·liar amb ella l’excessiva sinistralitat derivada dels mals aparcaments. Els trams que experimentaran una millora seran el del Carrer 1r de Maig i l’Av. Verge del Rosari i el del Carrer Cervantes amb l’Av. Verge del Rosari.

La regidora d’Urbanisme, Raquel Gómez, va destacar que “aquestes obres, que es realitzen gràcies a una subvenció de la Diputació de València, consten de l’ampliació de voreres, supressió de barreres físiques i millora de la infraestructura per a estacionaments, valorades totes aquestes actuacions en 29.997,26 euros”.

En paraules de l’alcalde de la localitat, Paco Gómez: “Les subvencions destinades a la millora viària, com aquesta de la Diputació de la qual hem sigut beneficiaris, contribueixen al fet que puguem realitzar actuacions per a fer de Massamagrell un municipi més accessible, més segur i, en definitiva, millor per a tot el veïnat”.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

3 × 5 =

Informacion coronavirus
Informacion coronavirus