25n
Orgull
Orgull

Massamagrell estableix un calendari de recuperació dels esdeveniments taurins a partir de setembre

Massamagrell estableix un calendari de recuperació dels esdeveniments taurins a partir de setembre
21/05/2021 -

L’alcalde de Massamagrell, Paco Gómez, la regidora de Festes, Nina Sepúlveda, i el president de l’Agrupació de Penyes Taurines del municipi, Miguel Celda, van mantenir ahir una reunió amb els representants de les comissions taurines, per a comentar conjuntament la possibilitat de recuperar els esdeveniments taurins i marcar un full de ruta.

Després de conéixer la resolució de la Conselleria de Sanitat on ja es permet realitzar esdeveniments taurins en recinte tancat mantenint les mesures sanitàries corresponents davant la pandèmia i amb un aforament màxim del 50%, es va analitzar la situació actual de Massamagrell i es van arribar a diversos acords.

Fins al mes de setembre no es recuperaran els ‘bous al carrer’ com se celebra tradicionalment, malgrat tindre la possibilitat de realitzar-los en una plaça portàtil.

“Una vegada arribe el mes de setembre, i veient l’evolució de la pandèmia i la vacunació, i coneixent les noves mesures sanitàries que vindran al final d’agost, ens tornarem a reunir per a veure si existeix la possibilitat de celebrar els ‘bous al carrer’ de manera tradicional en els recorreguts habituals, o per contra, instal·lar un recinte tancat per a la celebració d’un esdeveniment coincidint amb les festes majors, perquè el nostre municipi continue mantenint la seua tradició taurina”, explica l’alcalde de Massamagrell, Paco Gómez.

Massamagrell compta amb un total de 15 comissions taurines, més els festejos taurins que organitzen els clavaris de la Verge del Rosari en les festes majors, i els festejos taurins que celebren els Festers de Sant Francesc en les festes d’aquest barri. Des de l’ajuntament volíem marcar un full de ruta amb les comissions, i mostrar-los que tenim la predisposició i la voluntat d’ajudar, en la mesura de les nostres possibilitats i competències, al fet que es puguen celebrar els festejos taurins en el nostre municipi com ens ho permeten”, assenyala la regidora de Festes, Nina Sepúlveda.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

3 × tres =