25n
25N
25N

Massamagrell recepciona les obres de la Marjal del municipi

La ciutadania de Massamagrell ja pot gaudir d’aquest lloc desconegut per a algunes persones

Massamagrell recepciona les obres de la Marjal del municipi
26/10/2020 -

Divendres 23 d’octubre l’Ajuntament de Massamagrell va recepcionar les obres de millora i conservació en la Marjal de Massamagrell. Unes obres iniciades aquest estiu, que s’han realitzat gràcies a la subvenció de la Diputació valorada en 60.000 euros i l’aportació de gairebé 10.000 euros per part del consistori.

Aquest projecte va néixer el mes de març passat quan l’Ajuntament de Massamagrell va signar juntament amb la Diputació de València el conveni singular dirigit a la realització d’un pla de millora ambiental en la Marjal de Massamagrell, amb la finalitat de valorar les característiques i potencialitats del lloc.

Les actuacions realitzades han estat: la neteja i el desbrossament d’itineraris i zones d’actuació, el condicionament de les sendes per als vianants, l’entubament d’un tram de séquia, la construcció de diferents plataformes per a millorar l’accessibilitat, la instal·lació d’un observatori d’ocells, la creació d’una xicoteta zona d’aparcament per a vehicles de manteniment i bicicletes i la millora d’un “ullal” existent.

L’alcalde de Massamagrell, Paco Gómez, comenta que “estem molt orgullosos del resultat, així que convidem a tots els veïns i veïnes de Massamagrell a visitar aquest preciós paratge que tenim en el municipi i que moltes persones desconeixen. Ara que ho tenim en bones condicions hem de cuidar-ho entre tots i totes per a poder gaudir per molt de temps d’aquesta nova zona recreativa”.

Totes aquestes actuacions s’han dut a terme en coordinació i col·laboració amb el Servei d’Espais Naturals Protegits.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

quatre × 2 =