25n
25N
25N

Massamagrell realitza una jornada de participació ciutadana sobre el pacte de les alcaldies pel clima i l'energia

Massamagrell realitza una jornada de participació ciutadana sobre el pacte de les alcaldies pel clima i l'energia
12/02/2020 -

Dilluns passat, en el saló de plens de l’Ajuntament de Massamagrell, va tindre lloc la presentació a la ciutadania del municipi del Pacte de les Alcaldies pel Clima i l’Energia, impulsada per la Diputació de València i dinamitzada per l’empresa Azigrene Consultors, oberta a la participació de tot el veïnat.

Massamagrell forma part, al costat d’altres municipis de la província, d’aquest Pacte des de 2016, quan va ser signat per l’actual alcalde del municipi, Paco Gómez. A més de l’acte presencial, s’ha llançat un qüestionari/enquesta obert a tota la ciutadania, així com un correu electrònic per a rebre suggeriments per a millorar Massamagrell en l’àmbit de la sostenibilitat ecològica, amb el 17 de febrer com a data límit per a totes dues plataformes de participació.

En paraules de la regidora de sostenibilitat ambiental i Agenda 2030, Raquel Gómez: “Aquest projecte, obert a tota la ciutadania, és una mostra més de la voluntat d’aquest equip de govern amb la sostenibilitat i la participació”.

Per part seua, l’alcalde de la localitat, Paco Gómez, va assenyalar: “El Pacte de les Alcaldies, en el qual Massamagrell participa des de 2016, és una mostra de la voluntat de les ciutats per construir solucions a problemes globals com són el desenvolupament sostenible i la lluita contra l’emergència climàtica. A més, la voluntat d’aquest equip de govern és reduir les emissions de CO₂ a Massamagrell un 40% abans per a l’any 2030”.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

quatre − 1 =