25n
25N
25N

Massamagrell realitza una campanya de conscienciació sobre la velocitat

Massamagrell realitza una campanya de conscienciació sobre la velocitat
08/11/2019 -

Amb el principal objectiu de conscienciar a les persones conductores de vehicles de motor, s’ha realitzat a Massamagrell una campanya de control de velocitat de vehicles en les principals vies d’aquesta població.

El resultat ha sigut de més de 500 vehicles controlats, dels quals el 91,34% circulava dins del límit de velocitat, mentre un 8,66% infringia els límits de velocitat.

El cap de la Policia Local, Antonio Luzón, ha destacat “la importància de realitzar campanyes informatives de seguretat viària en tots els seus àmbits i nivells socials”.

“Els agents han informat els conductors de la infracció comesa, de les tràgiques conseqüències que pot ocasionar l’excés de velocitat, i de l’especial conscienciació que totes les persones hem de tindre en compartir l’ús de les vies públiques”, afirma el regidor de Seguretat Ciutadana, Damián Crespo.

L’alcalde de la localitat, Paco Gómez, ha destacat que “els conductors han agraït la informació i no haver sigut denunciats, ja que aquestes infraccions poden arribar a costar 6 punts del permís de conduir i fins a 600 euros, i fins i tot poden arribar a ser un delicte que suposa pena de presó i pèrdua del permís de conduir”.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

un × 1 =

escalante
escalante
el puig