25n
25N
25N

Massamagrell podria continuar amb un "ajuntament pròxim" i "governs progressistes"

Tant Paco Gómez (PSOE) com Pep Galarza (Compromís) coincideixen que volen mantenir un govern de progrés en Massamagrell en la nova legislatura

Massamagrell podria continuar amb un "ajuntament pròxim" i "governs progressistes"
06/06/2019 -

Les eleccions municipals del passat 26 de maig van deixar al PSOE com a guanyador a Massamagrell. El partit liderat per Paco Gómez, alcalde durant els dos primers anys de la legislatura, va aconseguir cinc escons, un més que en els anteriors comicis, que li van permetre superar al PP i posicionar-se com a primera força. No obstant això, igual que en 2015, no van obtenir la majoria absoluta, per la qual cosa hauran de tornar a pactar amb altres formacions per a mantenir la vara de comandament i sembla que Compromís podria ser una d’elles.

Gómez assegura que el resultat que ha obtingut la seua candidatura es deu a un projecte “que ha implicat la gent a través de pressupostos participatius, comunicació constant i un ajuntament pròxim i obert a les persones”. “La ciutadania ha donat suporta a les nostres actuacions des de 2015”, ha afegit l’edil.

No obstant això, al no obtindre la majoria, hauria d’arribar a acords amb altres opcions polítiques i mantenir-se com en aquesta legislatura. El socialista el té clar: “Volem un pacte amb Compromís per a configurar govern com en les passades eleccions, però hem millorat molt el nostre resultat i les nostres condicions buscarien aconseguir més pes a l’ajuntament”, indica. En concret, la seua llista ha obtingut 2.039 vots, quasi 400 més que en 2015.

Per part seua, Pep Galarza, líder de Compromís a Massamagrell i alcalde els dos últims anys després de compartir la vara de comandament amb Gómez, coincideix amb la clau que ha decantat les urnes: “Nosaltres hem sigut gent molt pròxima. Hem alçat barreres i hem estat a peu de carrer per a donar una resposta, encara que no sempre haja sigut l’esperada”. Així mateix, afig que “la gent ha comprovat que Compromís ha volgut fer el millor pel benestar de tots i totes i aqueixa proximitat és la que s’ha valorat tant”.

En aquest sentit, l’alcalde en funcions defensa que la seua llista, “formada per gent del poble de diverses àrees”, està molt contenta després d’haver-hi fidelitzat a 1.466 persones que li han permés mantenir els seus 3 escons i que vol que l’ajuntament torne a ser “la casa del poble” mantenint “governs progressistes”, per la qual cosa tot apunta al fet que Massamagrell podria seguir la senda que va començar en 2015.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

11 + disset =

escalante
Informacion coronavirus
escalante
Informacion coronavirus