25n
Orgull
Orgull

Massamagrell paga 143.204,98 € de les ajudes del seu primer Pla Resistir i prepara una segona convocatòria

Massamagrell paga 143.204,98 € de les ajudes del seu primer Pla Resistir i prepara una segona convocatòria
29/06/2021 -

L’Ajuntament de Massamagrell ha pagat els diners de les ajudes parèntesis del seu primer Pla Resistir, amb el qual s’ha ajudat a les xicotetes i mitjanes empreses, així com a les persones autònomes, més afectades per la Covid-19.

El consistori ha acceptat un total de 64 sol·licituds provinents d’activitats relacionades amb l’hostaleria, la restauració, l’oci nocturn, el turisme, la creació artística i cultural, l’esport i l’entreteniment, de les 88 sol·licituds presentades.

Només 24 sol·licituds han sigut desestimades, la majoria d’elles per no pertànyer a les activitats econòmiques incloses en l’orde de la Generalitat, no tindre domicili fiscal en el municipi de Massamagrell, presentar la sol·licitud fora de termini o no adjuntar tota la documentació requerida.

En aquesta primera convocatòria s’han abonat 143.204,98 euros dels 374.071 euros amb els quals compta la partida. Amb els 230.866,02 euros restants, més 50.000 euros que es destinaran del romanent de tresoreria d’enguany, l’Ajuntament prepararà una segona convocatòria per a arribar a més sectors, inclosos sectors de la primera convocatòria que es van quedar fora.

“És la major dotació d’ajudes a pimes i autònoms que s’ha posat en marxa mai en el nostre municipi. Aquestes ajudes serviran per a fer front a despeses comunes com l’aigua, la llum, el lloguer del local, la quota d’autònoms o el que les persones beneficiàries consideren prioritari per al funcionament de la seua activitat, i pal·liar els efectes econòmics que ha suposat la covid-19 en el nostre municipi. Amb la posada en marxa de la segona convocatòria que llançarem en breu, pretenem arribar a més sectors, i amb això, ajudar a més xicotetes pimes i autònoms de Massamagrell”, comentava l’alcalde de Massamagrell, Paco Gómez.

Al marge d’això Massamagrell ha establit durant aquest temps altres mesures per a ajudar al comerç del poble, com una altra convocatòria d’ajudes per a despeses derivades de la covid-19, la suspensió de les taxes de terrasses en els mesos de tancament dels locals, o l’ampliació d’aquestes terrasses una vegada oberts els locals.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

12 + sis =