25n
25N
25N

Massamagrell oferirà, per primera vegada, ajudes de 60€ en material escolar per a l'alumnat d'ESO

Massamagrell oferirà, per primera vegada, ajudes de 60€ en material escolar per a l'alumnat d'ESO
06/10/2020 -

L’Ajuntament de Massamagrell ha aprovat la concessió d’ajudes per a la compra de material escolar destinades a l’alumnat d’ESO. La proposta de l’equip de govern en el Ple va comptar amb el suport de tots els grups polítics i va ser aprovada de manera unànime.

Per primera vegada en el municipi, els alumnes i alumnes de secundària podran sol·licitar aquesta ajuda dotada amb una quantia de 60 euros, de la mateixa manera que ja el gaudeix l’alumnat d’infantil i primària des de fa anys, sumant així un total de 55.000€ destinats a cobrir ajudes de material escolar.

“La nostra finalitat ha sigut que aquesta ajuda arribe a més ciutadania atenent així les necessitats de les famílies més vulnerables. En aquest cas, el sector de la població que es pot beneficiar és molt ampli i de gran importància: els menors, i per descomptat, les seues famílies” ha manifestat l’alcalde de Massamagrell, Paco Gómez.

Segons ha explicat la regidora d’Educació, Araceli Munera, “més de 1.100 escolars d’infantil i primària ja s’estan beneficiant d’aquesta ajuda des de fa diversos cursos, per la qual cosa véiem necessari incloure a l’alumnat d’ESO”.

Des de l’Ajuntament s’ha informat que durant les pròximes setmanes es donaran a conéixer els terminis i requisits per a sol·licitar aquestes ajudes.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

dos + nou =