25n
Orgull
Orgull

Massamagrell realitza una nova Junta Local de Seguretat per a coordinar el treball de totes les àrees implicades de cara a les pròximes festivitats

Massamagrell realitza una nova Junta Local de Seguretat per a coordinar el treball de totes les àrees implicades de cara a les pròximes festivitats
16/06/2021 -

L’Ajuntament de Massamagrell ha realitzat aquest matí de dimecres 16 de juny de 2021 una nova Junta Local de Seguretat. La trobada s’ha produït a les 9.30 del matí de manera mixta, és a dir presencialment i telemàticament, d’igual manera que l’última Junta celebrada el mes d’octubre de l’any passat.

En el saló de plens de l’Ajuntament eren presents l’alcalde de Massamagrell, Paco Gómez, que presidia la reunió; el regidor de Seguretat Ciutadana, Damián Crespo; la regidora de Festes, Nina Sepúlveda; la regidora d’Igualtat, Araceli Munera; i membres de la Guàrdia Civil, de la Policia Local i de Protecció Civil. I d’altra banda, membres de la subdelegació del govern i la Policia Autonòmica s’han connectat per videoconferència a través de la Sala Virtual Sara.

En la reunió s’han analitzat les activitats delictives fins al moment en l’àmbit rural, i s’han reiterat les felicitacions als agents de Policia Local, Guàrdia Civil i veïns que van ajudar en el cas de violència de gènere ocorregut en el municipi el passat 8M.

A més s’ha detallat el protocol d’actuació en vista de la celebració de la nit de Sant Joan i els possibles actes que puguen realitzar-se en les Festes Fundacionals i les Festes Majors.

“Per suggeriment de la Generalitat Valenciana, en la nit de Sant Joan no s’autoritzaran activitats a la platja a partir de les 19 hores, així que queden prohibides les fogueres i els botellots per a evitar aglomeracions. Els possibles actes que puguen celebrar-se en les Festes Fundacionals el mes de juliol seran estàtics, sobretot projeccions de pel·lícules al cinema d’estiu i actuacions de la banda de música. Amb relació a les Festes Majors esperarem al mes de setembre per a veure quines són les possibilitats una vegada finalitze l’estiu, depenent de les noves normatives i depenent del ritme de la campanya de vacunació”, ha explicat l’alcalde de Massamagrell, Paco Gómez.

La sessió ha tingut lloc en aquestes dates amb la finalitat de coordinar el treball de totes les àrees implicades de cara a les pròximes festivitats, així com avaluar els protocols d’actuació i la viabilitat de les possibles celebracions.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

2 + disset =