25n
25N
25N

Massamagrell instal·la dos nous parcs de cal·listènia

Estan situats en la plaça Martínez Beneyto i en la zona d’encreuament entre els carrers Xaloc i Rafalell i el seu cost ha sigut de 15.000 euros

Massamagrell instal·la dos nous parcs de cal·listènia
31/12/2020 -

L’Ajuntament de Massamagrell està finalitzant les obres d’instal·lació de dos parcs de cal·listènia, situats en la plaça Martínez Beneyto i un altre situat en l’encreuament entre els carrers Xaloc i Rafalell, al costat de l’edifici dels Serveis Socials, i les obres dels quals han suposat un cost total de 14.999,6 euros. Aquestes obres s’han sufragat a través del romanent de tresoreria del qual disposa l’Ajuntament, i es realitzen per a donar resposta a les demandes de la ciutadania, especialment dels sectors més joves, que l’havien demandat.

Les instal·lacions, que compten amb diversos elements amb els quals poder realitzar exercicis físics emprant únicament el mateix pes corporal, es podran utilitzar quan es reòbriguen els parcs públics que ara es troben tancats a causa de la situació epidemiològica actual.

L’alcalde i regidor d’Esports, Paco Gómez, ha assenyalat que “des de l’Ajuntament tenim la intenció que s’instal·len més parcs similars a aquests en la resta del municipi, ja que és una gran oportunitat per a continuar fomentant l’esport i la vida sana entre els nostres veïns i veïnes”. A més, Gómez ha ressaltat que “la cal·listènia no entén ni d’edats ni de gènere, per la qual cosa pot practicar-la tota mena de públic”.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

setze − 2 =