25n
25N
25N

Massamagrell inicia el seu Taller d'Ocupació "Molí de Baix VII" gràcies a la subvenció de 480.412,80 euros de LABORA

Les classes es van iniciar dimecres passat 30 de desembre de 2020

Massamagrell inicia el seu Taller d'Ocupació "Molí de Baix VII" gràcies a la subvenció de 480.412,80 euros de LABORA
04/01/2021 -

L’Ajuntament de Massamagrell va iniciar el seu Taller d’Ocupació “Molí de Baix VII” dimecres passat 30 de desembre, i donarà ocupació durant tot un any a un total de 25 persones entre alumnat i equip directiu, administratiu i docent.

El taller es divideix en dos grups amb diferents modalitats, “Atenció sociosanitària a persones en el domicili”, i “Instal·lació i manteniment de jardins i zones verdes”, formats per deu persones cadascun.

L’alcalde de Massamagrell i regidor d’Ocupació, Paco Gómez, comenta: “estem molt satisfets d’haver pogut iniciar el ja seté Taller d’Ocupació “Molí de Baix”, i més ara en aquests temps difícils en els quals moltes persones han perdut el seu treball i amb això les seues fonts d’ingressos. Aquesta és una de les iniciatives que ens permet ajudar a algunes famílies que ho estan passant realment complicat”

Els i les participants aprendran diferents tècniques i desenvoluparan habilitats i actituds enfront de les temàtiques d’atenció sociosanitària i instal·lació i manteniment de jardins, a través de les eines que s’ofereixen des del taller.

L’activitat s’ha posat en marxa gràcies a la subvenció de 480.412,80 euros del Servei Valencià d’Ocupació i Formació LABORA, que ha rebut el consistori.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

tres × cinc =