25n
25N
25N

Massamagrell inicia la campanya preventiva de neteja i inspecció de les xarxes de clavegueram

Els treballs es realitzen per a prevenir embossos en cas de pluges torrencials

Massamagrell inicia la campanya preventiva de neteja i inspecció de les xarxes de clavegueram
25/01/2021 -

L’Ajuntament de Massamagrell, en coordinació amb Global Omnium/Aigües de València, ha iniciat les tasques de neteja d’embornals, pous i col·lectors del municipi a fi de prevenir la incidència de les precipitacions torrencials que puguen afectar la xarxa de clavegueram municipal.

El projecte ha sigut coordinat pels professionals de l’empresa concessionària i de l’ajuntament, per a materialitzar el pla anual de neteja i inspecció preventiva de les xarxes de clavegueram, emprant per a això els millors equips tècnics millor adaptats a les característiques i particularitats del municipi.

“Treballem de manera conjunta i coordinada per a ser tan efectius com siga possible i donar una bona solució. No obstant això, en els últims anys hem vist episodis de ràfegues de vent i pluges torrencials més abundants, que poden generar un altre tipus de danys inevitables”, comenta l’alcalde de Massamagrell, Paco Gómez.

“La xarxa hidràulica del municipi supera els 74 quilòmetres de longitud i la de clavegueram 53. Estem fent aquests treballs de neteja perquè en cas que arriben pluges torrencials, estiguem preparats per a afrontar la situació i els desguassos permeten evacuar l’aigua perfectament”, explica la regidora d’Urbanisme, Raquel Gómez.

Massamagrell compta amb una tecnologia d’avantguarda que garanteix una gestió eficient dels seus recursos hídrics, i a més, a través de l’aplicació “Aigua Mòbil Clients” de Global Omnium/Aigües de València, els usuaris i usuàries poden accedir als serveis i avisar d’una avaria, consultar el gràfic diari de consums, o localitzar l’oficina més pròxima.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

setze − sis =