25n
25N
25N

Massamagrell inicia les accions per a posar en marxa un Pla Jove

Massamagrell inicia les accions per a posar en marxa un Pla Jove
04/06/2021 -

L’Ajuntament de Massamagrell, des de la Regidoria de Joventut, ha iniciat les accions per a començar a elaborar un Pla Jove, tal com marca l’IVAJ, l’Institut Valencià de la Joventut.

Els plans territorials de joventut són el conjunt d’actuacions pluriennals, integrades en l’Estratègia Valenciana de la Joventut, que han d’establir mesures relatives en els àmbits específics en matèria de joventut.

Segons estableix l’IVAJ, són els municipis o les entitats locals supramunicipals els qui han d’elaborar aquests plans amb la interlocució de les persones joves i dels consells locals de la joventut, si n’hi ha.

“Amb aquest pla el nostre objectiu és millorar la situació dels i les joves de Massamagrell, fixar uns objectius i fer diferents propostes en diferents àmbits com el cultural, el d’oci o el de formació”, ha comentat l’alcalde de Massamagrell, Paco Gómez.

Així doncs, Massamagrell ha arrancat la primera fase per a l’elaboració del pla: la recollida de dades mitjançant enquestes específiques. Enquestes que es realitzaran a gent jove del municipi entre els 12 i 30 anys, a personal tècnic i polític, i als informadors i informadores clau sobre joventut. A més, també es prevé recollir interessos i opinions de la ciutadania en general.

“Ja estem oferint diferents tallers per a aquesta franja d’edat. Justament la setmana que ve s’iniciarà un de rap i un altre de producció audiovisual, que es desenvoluparan en diverses sessions durant el mes de juny. Però al marge d’això també volem realitzar un altre tipus d’accions que definirem segons vaja avançant aquest pla”, ha explicat la regidora de Joventut, Araceli Munera.

El consistori preveu realitzar aquesta primera fase abans d’acabar el curs escolar per a poder començar al més prompte possible amb les següents fases: l’anàlisi de les dades i la redacció del pla.

El pla jove està en marxa!

Des de l’àrea de joventut de l’Ajuntament de Massamagrell s’han iniciat les accions per a començar a elaborar un Pla Jove, tal com marca la Institut Valencià de la Joventut (IVAJ).
La primera fase és la recollida de dades mitjançant enquestes específiques a la gent jove (12 a 30 anys), a personal tècnic i polític, i als informadors i informadores clau sobre joventut, també està previst recollir interessos i opinions de la ciutadania en general. La previsió inicial és realitzar aquesta primera fase abans d’acabar el curs escolar per a poder començar com més prompte millor amb l’anàlisi de les dades i la redacció del pla.
Els plans territorials de joventut són el conjunt d’actuacions pluriennals, integrades en l’Estratègia Valenciana de la Joventut, que han d’establir mesures relatives en els àmbits específics en matèria de joventut.
Els municipis o les entitats locals supramunicipals han d’elaborar els plans territorials de joventut, en tot cas amb la interlocució de les persones joves, i dels consells locals de la joventut del seu territori, si hi ha.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

cinc − quatre =