25n
25N
25N

Massamagrell entrega els premis del II Concurs de Microrelats de la Biblioteca Pública Municipal

El concurs es va realitzar el 24 d’octubre amb motiu del Dia de la Biblioteca a través de les xarxes socials

Massamagrell entrega els premis del II Concurs de Microrelats de la Biblioteca Pública Municipal
19/11/2020 -

El dimarts 17 de novembre, l’Ajuntament de Massamagrell va efectuar el lliurament de premis del II Concurs de Microrelats de la Biblioteca Pública Municipal, un concurs que es realitza el 24 d’octubre amb motiu del Dia de la Biblioteca a través del perfil de Facebook de la Biblioteca Municipal. Les persones participants van tindre un termini de 24 hores per a deixar el seu microrelat que parlara de llibres, lectures o biblioteques, d’un màxim de 100 paraules, a través d’un comentari en la publicació destacada.

Del total de 33 relats, el jurat, format pel personal de la Biblioteca de Massamagrell i del Centre Cultural, va triar a 10 finalistes que van ser: “Sense títol”, de Trini Cales; El llibre inquiet, de Montse Gude; El lector empedreït, d’Amèlia Jiménez; Immune, d’Ana Martínez; Doble vida, de Pepe Sanchis; El virus, de Rafa Sastre; Bones molles de Marcela Zaborskyj; Llaços, de Marisa Martínez; Llegint que és gerundi, de Begoña Bolaños; i “Sense títol”, de Francisco Caballero.

Finalment el tercer premi de concurs va ser per a Llaços, de Marisa Martínez; en segon lloc va quedar Llegint que és gerundi, de Begoña Bolaños; i el guanyador va ser “Sense títol”, de Francisco Caballero.

La participació del concurs enguany ha augmentat respecte a la de l’any passat, sent 33 els escrits de veïns i veïnes de Massamagrell, davant un total de 21 relats del 2019. “Gràcies a totes les persones que han participat en aquesta segona edició, i enhorabona especialment als finalistes i els guanyadors. A través d’aquest concurs es busca recollir la creativitat de la ciutadania del nostre poble, al mateix temps que es fomenta l’escriptura”, expressa l’alcalde de Massamagrell, Paco Gómez.

“Enguany, a conseqüència de l’especial situació sanitària provocada per la Covid-19, el recital dels textos finalistes no es va poder fer de manera presencial, però es va fer a través d’un vídeo en el qual eixien els mateixos participants recitant-lo”, ha comentat la regidora de Biblioteca, Araceli Munera.

Quan existisquen diverses edicions del concurs, l’Ajuntament pretén editar un llibre on es recullen alguns d’ells i queden com a part del patrimoni cultural del veïnat de Massamagrell.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

cinc × un =