25n
25N
25N

Massamagrell contracta set persones gràcies a programes subvencionats per LABORA

Massamagrell contracta set persones gràcies a programes subvencionats per LABORA
13/10/2020 -

L’Ajuntament de Massamagrell ha realitzat set noves contractacions de persones del municipi gràcies a tres programes diferents subvencionats per LABORA. L’Alcalde de Massamagrell i l’agent de desenvolupament local de l’Ajuntament han donat aquest matí la benvinguda a aquests nous treballadors i els han informat sobre el curs de formació de prevenció de riscos laborals que realitzaran.
A través del programa EMCORP, s’ha contractat a un pintor, una jardinera, una tècnica de contractació i una auxiliar administrativa de serveis socials per a la tramitació d’expedients de dependència. Aquest programa consisteix en la contractació de persones desocupades d’almenys 30 anys, per un període de sis mesos a jornada completa.
D’altra banda, la subvenció provinent de l’IVAJ ha permés la contractació d’un tècnic de joventut, i amb la subvenció per a la realització d’itineraris d’inserció laboral s’ha contractat dos orientadors laborals.
El consistori ha rebut un total de 216.030 euros, que es desglossen en 49.101’44 euros de l’EMCORP, 33.000 euros de la subvenció de l’IVAJ i 133.928’56 euros de la subvenció per a la realització d’itineraris d’inserció laboral de la Conselleria de Polítiques Inclusives de la GVA.
L’Alcalde de Massamagrell i Regidor d’Ocupació, Paco Gómez, explica “aquests programes de foment d’ocupació estan destinats a la contractació de persones desocupades per a la realització d’obres i serveis d’interés general i social. Des de l’Ajuntament de Massamagrell continuem sol·licitant-los any rere any, ja que beneficien tant a les persones en cerca d’ocupació que busquen experiència com a l’Ajuntament a manera de reforç de personal”.
Aquests nous treballadors s’han incorporat hui mateix als seus llocs de treball i desenvoluparan la seua activitat durant els pròxims mesos.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

12 − sis =