25n
25N
25N

Massamagrell celebra el Fòrum Connecta Labora amb la participació de més de 700 persones

La jornada s’ha desenvolupat de manera presencial i virtual

06/05/2021 -

L’alcalde de Massamagrell, Paco Gómez, al costat de la directora general d’Ocupació i Formació de LABORA, Rocío Briones, i el president del Pacte Territorial per a la Creació d’Ocupació Pactem Nord, Miguel Chavarría, han inaugurat hui a les 9 del matí el Fòrum Connecta Labora que ha acollit el municipi en el dia de hui.

La jornada, que s’ha realitzat en el Centre Cultural, ha sigut organitzada per LABORA Servei Valencià d’Ocupació i Formació amb la col·laboració del Pacte Territorial per a la Creació d’Ocupació, Pactem Nord.

Més de 700 persones han sigut inscrites per a participar en aquest fòrum d’ocupació, tan presencialment com virtualment, i així tindre l’oportunitat de conéixer a les 16 empreses que ofereixen ocupació, realitzar entrevistes de treball, així com assistir a diferents tallers i una taula redona.

A més, les persones inscrites, han tingut l’oportunitat de conéixer eines de cerca d’ocupació, així com serveis públics habilitats per a millorar la inserció laboral.

D’aquesta manera, s’ha permés connectar a persones de diferents edats i perfils amb empreses de la zona. La finalitat és acostar els serveis públics per a l’ocupació i que tant empreses privades com persones en cerca d’ocupació es beneficien de les eines que ofereixen els serveis públics.

“A través d’aquest fòrum s’ha buscat connectar a persones desocupades de diferents edats i amb diferents perfils professionals amb empreses de la zona. D’una banda les empreses oferents d’ocupació tenen oportunitat d’entrevistar un major número de gent, i per una altra facilitem l’ocupabilitat de tota aquesta gent”, ha assenyalat l’alcalde de Massamagrell Paco Gómez.

El fòrum s’ha realitzat de manera presencial i virtual amb la finalitat que poguera participar el nombre més gran de persones possible. La jornada presencial ha finalitzat a les 15.00 hores, mentre que la jornada virtual finalitzarà a la vesprada, ja que compta amb dos tallers a les 16.30 hores i a les 17.30 hores.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

disset − 2 =